Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek nem ciki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ciki vagy gaz, hogy az eskuvoi ruhaba latszani fog a nagy pocim?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok. Kb szeptember, oktober kornyeken lesz az eskuvunk.

Szeretnek szep menyasszonyi ruhaba lenni. Csak olyan furi lesz nagy pocival :) :)

2014. aug. 8. 14:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
55%
Ha pocakos menyasszonyt látok, mindig az jut eszembe, hogy ezt a nőt is csak azért veszik el, mert terhes lett. Szerintem visszatetsző a habos ruha és a pocak. Nem azt mondom,hogy szűzként kell férjhez menni, de nekem ez visszataszító. Inkább várnék amíg megszületik a baba, és elég idős lesz egy lagzihoz vagy esküvőhöz. 24/N
2014. aug. 8. 15:20
 12/38 A kérdező kommentje:

Nah megint elirtam egy betut.

Igazabol nem akarok tul csiri csares ruhat felvenni, se olyat ami a mellem kint van , se olyat hogy nagyon csillog villog. Valami szep egyszeru ruhara gondoltam.

Jah es senkit nem pontoztam le mielott valaki nekem allna. :)

Amugy tudtok valami linket kuldeni a ruhakrol? Olyas is lehet amibe latszik a pocak :D

2014. aug. 8. 15:26
 13/38 anonim ***** válasza:
77%

Mit gondolunk, ha terhes menyasszonyt látunk? Szerintem a többség ugyanazt: csak azért veszik el, mert besikerült a gyerek, egyébként megejtették volna az esküvőt még mielőtt nekiálltak családot alapítani. Ettől senki sem gonosz, csak realista. Miért, nálatok talán nem ez a helyzet?

Kötve hiszem, hogy van olyan nő, aki élete nagy napját direkt nagy pocakos terhesen akarná megélni, amikor még egy csinos, karcsúsított menyasszonyi ruhát se tud felvenni, esetleg már vizesedik, szerencsétlenebb alkatúaknál meg már egyenesen folyik szét a teste. A terhesség egy nagyon szép állapot, az esküvő meg az, amikor az ember a lehető legcsinosabb szeretne lenni, a kettő meg nem nagyon szokott egybe esni :) Az, hogy ezt mindenki átlátja, nem hiszem, hogy hiba, meg gonoszság, más kérdés, hogy nem illik beszólni miatta...

2014. aug. 8. 15:28
 14/38 anonim ***** válasza:
2014. aug. 8. 15:29
 15/38 anonim ***** válasza:
Anyukam is terhes volt velem, mikor hazasodott es uberdogos volt :)
2014. aug. 8. 15:31
 16/38 A kérdező kommentje:

A baba tervbe volt :)

Az eskuvot viszont kesobbre szerettuk volna tervezni mivel jon a baba. A szulok szeretne ha meglenne tartva. Mielott barki belekotne nem vallasosak.

Nagymamam aki mar nem fiatal o is szeretne (szinten nem vallasos).

Viszont en nagyon nagyon boldog vagyok :) :) jah es amugy a baba nekem nehezen jott ossze szoval en nagyon vartam ot. Jobban mint az eskuvut.

2014. aug. 8. 15:35
 17/38 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki :)

Mindenképpen "empire" fazonú ruhát válassz, nekem ezek a kedvenceim:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 8. 15:51
 18/38 anonim ***** válasza:
95%

szerintem az a ciki, hogy te a pocakodra, úgy gondolsz, hogy az lehet ciki...tök mindegy milyen helyzetben

de ha annak tartod, akkor nem kell összeházasodni menjetek be ketten a polgárira és ennyi

2014. aug. 8. 16:17
 19/38 A kérdező kommentje:
Koszonom a linkeket. :)
2014. aug. 8. 16:46
 20/38 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Nem ciki lesz, hanem kifejezetten undorító.
2014. aug. 8. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!