Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek nem ciki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ciki vagy gaz, hogy az eskuvoi ruhaba latszani fog a nagy pocim?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok. Kb szeptember, oktober kornyeken lesz az eskuvunk.

Szeretnek szep menyasszonyi ruhaba lenni. Csak olyan furi lesz nagy pocival :) :)

2014. aug. 8. 14:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
22%

Abban viszont igaza van a többieknek, hogy mindenki arra gondol, hogy csak azért vesznek el. Mégha nem is olyan értelemben, hogy amúgy nem venne el, hanem azért vesz el most...

És ha azért? Más meg pénzért házasodik, vagy mert már 30 éves, vagy mert külföldre költöznek. Mindenkinek van rá valami oka.:)

A fehér ruha egyébként nem a szüzesség jelképe, és a mai világban, amikor az emberek felén végigmegy az egész egyetem...amúgyis nevetséges lenne elvárni:))

2014. aug. 8. 17:22
 22/38 anonim ***** válasza:
53%
Nem ciki, de én biztos nem házasodnék terhesen, nekem kicsit visszatetsző. De ez a Ti dolgotok, ha boldogok vagytok, nem számít ki mit gondol...
2014. aug. 8. 18:16
 23/38 anonim ***** válasza:
16%

"A fehér ruha egyébként nem a szüzesség jelképe, és a mai világban, amikor az emberek felén végigmegy az egész egyetem...amúgyis nevetséges lenne elvárni:))"

Tudod azért az egyház és a hagyományok nem társadalom függvényében változik.

Most már így alakult nem mindegy. Nekem pl teljesen mindegy ha terhes ha megvan már a gyerek ugyan olyan kicsit "muszáj" esküvő.

2014. aug. 8. 18:38
 24/38 anonim ***** válasza:
attól még nem annak a jelképe, ez csak tévhit. egyébként meg a kérdező nem beszél templomi esküvőről, legalábbis én nem olvastam:)
2014. aug. 8. 18:58
 25/38 anonim ***** válasza:

Hát, mondhatjuk úgy is, hogy ciki. Szerintem egyszerűen csak nem illendő, visszás érzéseket vált ki.

Valószínűleg mindenkinek - ahogy nekem is - az jut róla az eszébe, hogy csak muszájból vesz el a pasid, és ha nem csúszott volna be a gyerek, akkor ki tudja, meddig maradtok együtt. (most az oké, hogy ide leírtad az igazat, de ezt nem mindenki tudja nyilván).

Szóval, ja. Szerintem elég ciki.

2014. aug. 8. 21:18
 26/38 A kérdező kommentje:

Templomi eskuvo nem lesz.

Akkor az is ciki , hogy a bnoim pocakosan eskudtek meg. Pedig ok is terveztek a babat. Az is ciki volt/van , hogy anyum is szinten ugy eskudott apummal.

Ne ertsetek felre nem haragszom en senkire. Koszonom a valaszokat.

Aki cikinek tartja azt is elfogadom. Csak kivi voltam ki mit ir.

Igazabol ugy is a parommal fogjuk eldonteni az egeszet. :)

2014. aug. 8. 22:07
 27/38 A kérdező kommentje:

Bocsanat 2.-3.-4. mondat az kerdes akar lenni.

Noh de en tenyleg elfogadom a velemenyeket. Hisz nem lehetunk egyformak. :)

2014. aug. 8. 22:15
 28/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincsen. Mondjuk, én alapból nem gondolkodom mások életén, max. akkor jutna eszembe, hogy a baba miatt vesz el, ha már nagyon unatkozom. Engem nem érdekelnek a hagyományok sem. Szerintem a saját esküvődön olyan ruhát veszel fel amilyet csak szeretnél és persze, amit megengedhetsz magadnak. Szerintem így is lehet egy nő csinos. Vannak külön kismamáknak készült menyasszonyi ruhák és szerintem nem csak a mell alatt szabott állhat jól, hanem a kicsit tapadósabb is, bár nem tudom melyik milyen kényelemre és te látod magadon, próbálj fel mindent, ami megtetszik és meglátod melyik a legjobb. A másik, hogy gondolom olyan emberek lesznek ott, akik ismernek téged és, ha nem is tudják a magánéleted minden egyes pontját (nem is kell) ismerni fogják a körülményeket. Nem hiszem, hogy arról pletykálnának, hogy elvetetted magad a babával vagy, hogy képzelsz fehér ruhába bújni terhesen, de ha mégis akkor sem kell vele foglalkozni mert nincs hozzá semmi közük. Te érezd jól magad, az a lényeg!:)
2014. aug. 8. 23:54
 29/38 anonim ***** válasza:
49%

Rendben, most tuti le leszek pontozva, de le fogom írni, amit gondolok.

Én nem ítélek el senkit, csak nem értem. Írod sokadszorra is, hogy tervezett baba volt, sőt a barátnőidnél is. Akkor, ha tudtátok, hogy meg akartok esküdni, miért nem terveztétek a babát az esküvő utánra? Nekem semmi bajom nincsen azzal, ha egy pár élettársként él együtt gyerekkel, és akkor sem ítélek el senkit, ha úgymond tényleg "becsúszott" a gyerek, és már terhesen házasodnak. De így, hogy kihangsúlyozottan tervezett baba, akkor meg lehetett volna tervezni előtte a házasságot (ha már az fontos nektek), vagy megvárni, ameddig megszületik. Ettől függetlenül nem tartom cikinek, csak számomra olyan visszás az egész. Ha valaki tudatosan gyereket tervez, házasodjon meg előtte, ha számít a papír és házasságpárti, vagy utána (bár ha annyira fontos a házasság, gondolom, fontos a családmodell is, hogy házasság aztán gyerek, vagy ennyire rosszul gondolom?). Vagy egyáltalán ne házasodjon, ha előtte se kellett.

Félre ne érts, kérdező, ezzel nem bírállak, semmi ilyesmi, csak komolyan nem értem. Ráadásul írtad, hogy ti később esküdnétek, de a szüleitek akarják. Most ti szeretnétek, vagy csak a társadalmi nyomás miatt teszitek? Írod azt is, hogy a környezetedben mindenki terhesen megy férjhez, és akárhogy állítod, enyhe felháborodottságot érzek a soraidon, amiért más le merte írni, hogy neki ez visszatetsző. Valahogy ellent mondasz magadnak - ha szerinted ez nem elítélendő, miért kérdezed meg? Olyan, mintha te magad is bizonytalan lennél a témában.

Még egyszer leírom, mert még ha úgy is tűnik, nem kötözködni szeretnék. Én amondó vagyok, hogy ha szeretnél szép, rendes nagy menyasszonyi ruhában lenni, mindenképp vegyél olyat, és kb. sz-rd le, mint gondolnak mások, mert ez a te nagy napod. Nekem csak furcsa maga az egész kérdés meg a helyzet is.

Sok boldogságot!

2014. aug. 9. 12:40
 30/38 anonim ***** válasza:
Hat utolso, en el tudok képzelni egy olyan helyzetet, amikor mondjuk a nőnél egészségügyi okból nehéznek tűnik a teherbeeses, ezért jóval a valodi gyermekvállalási tervük elott elkezdenek próbálkozni, mondván úgyis hosszú ido, mire összejön. Aztan hipphopp megis összejön mar az elso hónapban. Na ilyenkor van az, hogy tervezett a gyerek, de megis meglepetés.
2014. aug. 9. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!