Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki lenne ha ők lennének a tanúink az esküvőm?
Sziasztok.
A helyzet a következő. Nem sokára összekötöm az életem álmaim férfiával, és felmerült a tanú téma :)
Én mindenképpen a nővéremet szeretném tanúmnak, a párom pedig a kereszttestvérét. Eddig nincs is semmi probléma.. Csak az a bibi,hogy a nővérem és a vőlegényem keresztesvére hosszú évekig jártak és háát... nem szépen tért véget a kapcsolatuk. Ráadásul a sógorom és a párom kereszttesója ki nem állhatja egymást.
Kicsit úgy érzem megátkozná a kapcsolatunkat ha ilyen feszültség lenne a lagzinkon,hogy akik mellettem és akik a párom mellett ülnek, mint TANÚK, feszélyezve érzik magukat egymás mellett.. :)
Viszont a párom és én is csak őket tudnánk elképzelni....
Én félretudnám tenni arra a 10 percre az indulataim.
Én elfogadnám. Próbáld meg megbeszélni velük, hogy ti szeretnétek ezt...
Reakcióból úgy is lejön, hogy ők mit gondolnak erről.
Attól nem félek,hogy majd össze vesznek az esküvőn,tudom,hogy ennél komolyabbak és egyébként sem szoktak nyiltan veszekedni :)
Csak akkor is kicsit kellemetlen lenne mindannyiuk számára a helyzet és ebből adódóan nekünk is...
"Csak akkor is kicsit kellemetlen lenne mindannyiuk számára a helyzet és ebből adódóan nekünk is..."
Akkor miért akarjátok őket?
Mint tanúk, kb fél órát ülnek majd egymás mellett 1-1 külön széken, és beszélgetni úgysem tudnak a ceremónia alatt, valamint rátok figyelnek majd és a szertartásra nyilván.
Utána, ha lesz vacsora és lagzi, akkor a te oldaladon ül a te tanúd, a férjed oldalán az ő tanúja, tehát onnantól még csak közvetlenül egymás mellett sem lesznek, így nem kötelező egymáshoz sem szólniuk.
Ha normális felnőtt emberek, akkor tudják kezelni a kellemetlen helyzetet és megfelelően tudnak viselkedni. Ha pedig nem, akkor még az is veszélyes, hogy 1 esküvőn ott vannak mind a ketten, mert úgy is megtalálják a módját, hogy összevesszenek vagy műsort csináljanak, de nyilván ahogy írtad ilyenről nincs szó. Szerintem felnőtt emberek, és megértik, hogy ez a nap nem róluk és az ő múltbéli sérelmeikről szól, hanem rólatok. Valamint tisztában voltak azzal amikor anno együtt voltak, hogy kapcsolatba kerülhetnek még egymással később (találkozhatnak 1-1 családi összejövetelen, vagy nálatok ha vendégségbe menek), mivel a te vőlegényed rokona a férfi, a nő pedig a te testvéred. Innentől vállalták, hogy rosszul is elsülhet a kapcsolatuk és nem tudják örökre elkerülni egymást.
Szerintem ez nem ciki, nyugodtan kérjétek fel őket, ha pedig nem tudják/tudnák kezelni a helyzetet, úgysem vállalják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!