Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nyáron volt az esküvőnk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron volt az esküvőnk. Előtte nem éltünk együtt, mert a feleségem vallásos családból származik. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos csak az esküvő után derült ki, hogy a feleségem egyáltalán nem tud főzni. Olyan szinten nem, hogy ha én nem vagyok otthon, vagy valamiért éppen nem tudok összedobni valamit, akkor csak szendvicset eszik. Porszívózni azért nem porszívózik, mert nem ért hozzá. Szerintem nem nagy ördöngösség. A mosást azzal utasítja el, hogy ő nem igazodik el a gombok között. Egyébként ha mondom neki , akkor elmosogat, felmos. De például a kávés, üdítős poharakat, kistányérokat szerteszét hagyja a lakásban, úgy kell mindent összeszednem utána. Úgy látom, ő így elégedett. Én egyre nehezebben viselem. Járt más is így?

2014. nov. 27. 16:06
 61/91 A kérdező kommentje:
Magyar a feleségem igen. Nekem azért érthetetlen és azért volt váratlan ez a helyzet, mert ha valaki ki volt szolgálva otthon, akkor én igen. Anyukám olyan szinten kényeztetett, hogy komolyan mondom, már nekem volt kellemetlen érzés. Amint megtehettem el is költöztem. De már az első néhány főztöm ehetőre sikerült és a mosógép meg a porszívó sem okozott gondot. Mostani főztöm pedig, de nem akarok dicsekedni.
2014. nov. 27. 20:55
 62/91 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból, mert látszik, hogy szereted, de úgy mégis ő hogy gondolja a továbbiakban. Felvesztek egy házvezetőnőt, aki megcsinálja amit te már nem bírsz?

Egyáltalán hogy működik ez a gyakorlatban nálatok? Szól hogy csinálja neki egy rántottát mert éhes? Vagy hideg kaján van? Esetleg rendel? Vagy a takarításnál szól, hogy porolj már le? Mosd ki a cuccom Drágám! Észreveszi egyáltalán a koszt vagy a rendetlenséget?

2014. nov. 27. 20:57
 63/91 A kérdező kommentje:
Gyakorlatban ez úgy működik, hogy este megkérdezi tőlem, hogy mi lesz a vacsora, hétvégén pedig, hogy mi lesz az ebéd. Külön kívánságai nemigen vannak, elfogadja amit főzök. Ha valamiért nem főzök, akkor ken magának vajas zsemlét. A porszívót, mosógépet pedig valahogy nem veszi észre. Tudom, hogy el kellene ezeket osztanunk, de mint mondtam, még beszélni sem hajlandó róla. Először mikor mondtam neki, hogy főzzünk valamit együtt, felhívta anyámat, hogy én rá akarom kényszeríteni őt a főzésre. Anyu mondta, hogy hirtelen nem is tudott neki mit mondani.
2014. nov. 27. 21:10
 64/91 anonim ***** válasza:
91%
Előző vagyok. Ez nagyon komoly. Még nem is hallottam ilyenről. Esetleg a szüleivel nem lehetne beszélni erről, mert ez ugyanúgy nem normális, mint amikor a férj nem segít a feleségnek semmit, csak azt valahogy jobban elfogadja a társadalom. Minden tiszteletem , ha képes leszel ezt hosszú távon vállalni. Egyedül rudna egyáltalán élni?
2014. nov. 27. 21:18
 65/91 anonim ***** válasza:
89%
Ezt a nőt akár ki is rakhatod...
2014. nov. 27. 21:19
 66/91 anonim ***** válasza:
88%

na mostmár biztos, hogy balfék vagy.

olvasd vissza a válaszaidat kérdezo.akarmilyen nagy is a szerelem, ez nem elfogadhato viselkedes a reszerol.

nemtudom sírjak vagy nevessek.

2014. nov. 27. 21:22
 67/91 A kérdező kommentje:
Egyedül nevelte az anyukája. Próbál ő a maga módján hatni rá, de sajnos több eredménnyel ő sem jár mint én. Nem, szerintem, képtelen lenne egyedül élni. Legfeljebb míg kibírná vajas zsemlén, kiflin és a kosz el nem nyelné.
2014. nov. 27. 21:28
 68/91 anonim ***** válasza:
88%
66-nak igaza van. Akármennyire szereted előbb-utóbb belefáradsz majd. Még friss házasok vagytok, de jönnek a szürke hétköznapok, most még jelentéktelennek tűnő apróságból később hatalmas veszekedés lehet.Aztán meg egymás fejéhez vagdossátok, hogy te nem csinálsz semmit, te meg főzésre kényszerítesz stb.
2014. nov. 27. 21:31
 69/91 anonim ***** válasza:
84%
Mármint nem vagy balfék, de ennek a hosszú távú működése így ebben a formában erősen kétséges.
2014. nov. 27. 21:33
 70/91 anonim ***** válasza:
39%

Nezd, bevallaltad hogy zsakbamacskat veszel, most mar nem ér reklamalni :)

Remelem azert a szex rendben van :)

2014. nov. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!