Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nyáron volt az esküvőnk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron volt az esküvőnk. Előtte nem éltünk együtt, mert a feleségem vallásos családból származik. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos csak az esküvő után derült ki, hogy a feleségem egyáltalán nem tud főzni. Olyan szinten nem, hogy ha én nem vagyok otthon, vagy valamiért éppen nem tudok összedobni valamit, akkor csak szendvicset eszik. Porszívózni azért nem porszívózik, mert nem ért hozzá. Szerintem nem nagy ördöngösség. A mosást azzal utasítja el, hogy ő nem igazodik el a gombok között. Egyébként ha mondom neki , akkor elmosogat, felmos. De például a kávés, üdítős poharakat, kistányérokat szerteszét hagyja a lakásban, úgy kell mindent összeszednem utána. Úgy látom, ő így elégedett. Én egyre nehezebben viselem. Járt más is így?

2014. nov. 27. 16:06
 31/91 anonim ***** válasza:
89%
Ehhez nem kell esküvő. Egymásnál segítetek, takarítotok, főztök, kiderül ez anélkül is, hogy ott kelljen aludni éjszaka.
2014. nov. 27. 17:13
 32/91 anonim ***** válasza:
62%
Egy művelt, iskolázott ember, tudja, hogy a mosógéphez van használati utasítás, ha nincs, akkor fent van a neten (ezt még én is le tudnám tölteni, pedig internet-guru nem vagyok, az biztos), szóval ott azért gond van, ha valaki nem tud mosni egy mosógéppel. Mellesleg akkor hogyan mossa ki pl. a bugyijait? Én azt mindig külön kímélő programon mosom, a férjem hozzájuk sem nyúlhat. Mondjuk nyilván nem is akar, normális feleségként kimosom az ő ruháját is és az enyémet is.
2014. nov. 27. 17:13
 33/91 anonim ***** válasza:
86%
És az ilyen nőt elveszik, édes Istenem... nincs igazság ezen a rohadt Földön...
2014. nov. 27. 17:14
 34/91 anonim ***** válasza:
100%

A feleséged, ha annyira művelt és iskolázott lenne, mint írod, nem dedósként viselkedne!

De, mint tudjuk, az ész és diploma nem jegyesek. Légy határozott, szigorú és büntess is akár (ha öt rossz pontja összgyűlik, akkor egy hétig kötelezően mosogat, ilyesmik).

Amúgy mi nyaraláskor pl. társassal döntöttük el a mosogatás-főzés-sátorhely-rendben tartás dolgot. Aki vesztett, az csinálta meg (bár mikor énrám került a sor, nemigen ettünk :D). Lehet játékosan is, a lényeg, hogy vedd rá, mert így pillanatok alatt besokkalsz és elválsz tőle - amúgy jogosan.

2014. nov. 27. 17:15
 35/91 anonim ***** válasza:
57%

Én tuti azt csinálnám, amit az egyik válaszoló írt.

Nem mosogatnék, pakolnék el . Nem főznék neki, csak magamnak és szintén csak az én ruháimat mosnám. Egy-két hét, és megtanulná. Főleg, ha beszélni nem lehet vele. Próbáld ki, segíteni fog. :)

2014. nov. 27. 17:16
 36/91 anonim ***** válasza:
53%
33-as, ott a pont :-))) Egyetértek 30/N
2014. nov. 27. 17:32
 37/91 anonim ***** válasza:
100%

kicsit balféknek tunsz , már bocs.

ne szolj neki, ugyis bevágja a durcit, akkor éljen mocsokba.csak magaddal torodj, aztán, vagy észre veszi magát vagy válás.

de most komolyan, ilyen dologról nem lehet vele beszélni, akkor mi lesz kesobb?!

biztos kényelmes neki, hogy te kicsit zsortolodsz, de akkoris elpakolsz helyette, ha esetleg szoba hozod, hát nem szol.és mehet elolrol az egesz.csinálhatod te :D

lehet hogy iskolázott meg vallásos, de ezek alap dolgok, mégis mit gondolt???

2014. nov. 27. 17:35
 38/91 anonim ***** válasza:
87%
Ez nagyon durva. ilyet még nem is hallottam, és vonatkoztassunk el attól hogy férfiről vagy nőről van szó. Egy tanult 26 éves, hogy nem képes saját magát ellátni? Vallásos, de a férfi nő felállás és szerepek nem mond neki semmit? Ez nem azt jelenti hogy a 21 században minden házimunkát a nőnek kell csinálnia, de hogy 26 évesen igénye se legyen semmire. Már eleve az hogy ennyi idős és semmi önállósága. Te jó ég, szerintem nagy hiba volt feleségül venni, mert néhány dologban változik az ember, de gyökeresen ilyen idősen nem. Ha ő így szocializálódott, akkor sztem sok jóra ne számíts :s Nála nem tudás gond van, hanem akarat. Hisztis királylány szindróma. Ezek nem változna, sajnos ismerek ilyet :s Nem érti 38 évesen miért nincs komoly kapcsolata.
2014. nov. 27. 17:37
 39/91 anonim ***** válasza:
100%
Ne mosogass utána, ne mosd ki a ruháit, ne pakolj helyette, majd csak észreveszi magát.
2014. nov. 27. 17:49
 40/91 anonim ***** válasza:
92%

Vallasilag meg ertem hogy nem koltoztetek ossze,meg a fozest is mert az anyja nem engedte oda a tuz kozelebe,azt is megertenem meg hogy nem kellett csinalnia semmit sem,de azert csak latta hogy kell bekapcsolni nem?!?!?!.......

Pl: amikor fozol akkor mond h menjen oda es segitsen,pl pucolja mg a zoldseget,piritsa meg,mutasd mg neki hogy kell..

Porszivozas: azt nem lehet elrontani :D benyomod a gombot,es elore hatra huzod a fejet....... o.O

Mosogep: ragaszd ra egy papirra es tedd ki hogy melyikkel kell bekapcsolni,de azert mond el neki hogy lehetoleg ne mosson színest a feherrel........ :DDD

amugy dolgozik vagy csak otthon van?

2014. nov. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!