Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron volt az esküvőnk. Előtte nem éltünk együtt, mert a feleségem vallásos családból származik. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos csak az esküvő után derült ki, hogy a feleségem egyáltalán nem tud főzni. Olyan szinten nem, hogy ha én nem vagyok otthon, vagy valamiért éppen nem tudok összedobni valamit, akkor csak szendvicset eszik. Porszívózni azért nem porszívózik, mert nem ért hozzá. Szerintem nem nagy ördöngösség. A mosást azzal utasítja el, hogy ő nem igazodik el a gombok között. Egyébként ha mondom neki , akkor elmosogat, felmos. De például a kávés, üdítős poharakat, kistányérokat szerteszét hagyja a lakásban, úgy kell mindent összeszednem utána. Úgy látom, ő így elégedett. Én egyre nehezebben viselem. Járt más is így?2014. nov. 27. 16:06
91/91 anonim válasza:
Ennyit a kepmutato vallasossagrol. Akinek nem eleg hogy a szeretett neveben millioszamra gyilkoltak az embereket miota van vallas az megkaphatja kicsiben a szenvedest amit a vallas okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!