Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron volt az esküvőnk. Előtte nem éltünk együtt, mert a feleségem vallásos családból származik. Mit lehetne tenni?
Attól, hogy nem élek együtt valakivel, azért azt csak tudom róla a házasságkötés előtt, hogy tud-e főzni, többek között...
az együttélés hiánya egy dolog, de úgy vetted el, hogy egyáltalán nem is ismerted?
Természetesen dolgozik. Valaki mondta, hogy kicsit balfék vagyok. Én ha szeretek valakit, akkor nagyon szeretem, ha utálok valakit, azt nagyon utálom. Nem tudok kicsit szeretni. Ha pedig az ember nagyon szeret, akkor sok mindent elnéz. De a végtelenségig nem megy.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kétszer kellett elolvasnom a kérdést, mert nem hittem a szememnek.
Az első gondolatom a "Királylány a feleségem" filmcím volt.
A második gondolatom hogy milyen vallású lehet a feleséged, ahol szigorúan fogják és ilyen értékrendre tanítják . Egyébként ez komolyan érdekel, mert sok féle vallási tanításokat tanulmányoztam, de ezt az értékrendet nem tudom beazonosítani.
A harmadik gondolatom pedig az volt hogy sok-sok férfi köszönetet mondhat neked az áldozatodért. Nagyon nagy szívességet tettél a férfitársadalomnak hogy ezt a hölgyet feleségül vetted és kivontad őt a szingli (választható) nők közül.
En ismerek rengeteg vallásos nõt és náluk a házimunka ismerete nagyon fontos.
Nõk vagytok még ilyen szerencsés helyzetben?
Azért azt nagyon jó lenne tudni, hogy a feleséged mégis mikor és miért lett vallásos?Gyerekkora óta vallásos,vagy csak mostanság az lett?
" Légy határozott, szigorú és büntess is akár"
Milyen alapon?
A ferfi a fonok?
Ti a kozepkorban eltek.
38F
A vallásos dolgot csak azért nem értem mert a Biblia pl. számtalanszor dicséri a házias nőket (pl. Példabeszédek könyve 31. fejezet-olvastasd el vele) és az ilyen közösségekben még inkább elvárás, hogy egy nő házias legyen.
Amúgy azt, hogy nem tud főzni még csak-csak elhiszem, más is járt már így, hogy nem tanították meg, na de a porszívó? Ebből látszik, hogy csak hiszti. A 3-4 éves gyerekem kedves játéka volt a porszívózás, nehogy már egy felnőtt ne tudja használni mikor általában van rajta 2!!! gomb amiből az egyik elindítja.
Mosógép dettó, kb. 5-10 mosás alatt megtanulható, hogy mit mivel és milyen programon mosunk. A főzés se egy nagy szám csak akarni kellene. Szerintem beszélgess el vele őszintén, próbálja megérteni, hogy ennek így nem lesz jó vége, el fogja rontani a saját házasságát. Ha annyira vallásos a beszélgetéshez még ezt is ajánlom: "A bölcs asszony építi a maga házát; a bolond pedig önkezével rontja el azt." Példabeszédek 14:1
"Én sem tudtam (mostohám a konyha közelébe sem engedett), de a párom egyszerűen a kezembe nyomta a fakanalat. Segít, ha kell, ám csináljam én."
Ez kész! Mekkora lúzerek mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!