Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nyáron volt az esküvőnk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron volt az esküvőnk. Előtte nem éltünk együtt, mert a feleségem vallásos családból származik. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos csak az esküvő után derült ki, hogy a feleségem egyáltalán nem tud főzni. Olyan szinten nem, hogy ha én nem vagyok otthon, vagy valamiért éppen nem tudok összedobni valamit, akkor csak szendvicset eszik. Porszívózni azért nem porszívózik, mert nem ért hozzá. Szerintem nem nagy ördöngösség. A mosást azzal utasítja el, hogy ő nem igazodik el a gombok között. Egyébként ha mondom neki , akkor elmosogat, felmos. De például a kávés, üdítős poharakat, kistányérokat szerteszét hagyja a lakásban, úgy kell mindent összeszednem utána. Úgy látom, ő így elégedett. Én egyre nehezebben viselem. Járt más is így?

2014. nov. 27. 16:06
 41/91 anonim ***** válasza:
96%

Attól, hogy nem élek együtt valakivel, azért azt csak tudom róla a házasságkötés előtt, hogy tud-e főzni, többek között...

az együttélés hiánya egy dolog, de úgy vetted el, hogy egyáltalán nem is ismerted?

2014. nov. 27. 18:35
 42/91 A kérdező kommentje:

Természetesen dolgozik. Valaki mondta, hogy kicsit balfék vagyok. Én ha szeretek valakit, akkor nagyon szeretem, ha utálok valakit, azt nagyon utálom. Nem tudok kicsit szeretni. Ha pedig az ember nagyon szeret, akkor sok mindent elnéz. De a végtelenségig nem megy.

Köszönöm a válaszaitokat.

2014. nov. 27. 18:36
 43/91 anonim ***** válasza:
65%

Kétszer kellett elolvasnom a kérdést, mert nem hittem a szememnek.

Az első gondolatom a "Királylány a feleségem" filmcím volt.

A második gondolatom hogy milyen vallású lehet a feleséged, ahol szigorúan fogják és ilyen értékrendre tanítják . Egyébként ez komolyan érdekel, mert sok féle vallási tanításokat tanulmányoztam, de ezt az értékrendet nem tudom beazonosítani.

A harmadik gondolatom pedig az volt hogy sok-sok férfi köszönetet mondhat neked az áldozatodért. Nagyon nagy szívességet tettél a férfitársadalomnak hogy ezt a hölgyet feleségül vetted és kivontad őt a szingli (választható) nők közül.

2014. nov. 27. 18:38
 44/91 anonim ***** válasza:
25%

En ismerek rengeteg vallásos nõt és náluk a házimunka ismerete nagyon fontos.

Nõk vagytok még ilyen szerencsés helyzetben?

Azért azt nagyon jó lenne tudni, hogy a feleséged mégis mikor és miért lett vallásos?Gyerekkora óta vallásos,vagy csak mostanság az lett?

2014. nov. 27. 18:48
 45/91 anonim ***** válasza:
7%
Nem kell làzadni. Nem véletlenül ìrta a kérdezõ,hogy nem éltek együtt mert a vallàs....ez egy jò kis kitalàlt ellenkérdes azoknak, akik itt hàzassàgon kìvüli szennyesdobàlàsròl magyaràztak a minap. Az elvàrt vàlaszok azok lettek volna ahol arròl ìrnak,hogy ezért nem kell együttélés elõtt hàzasodni, csakhogy ne legyen igazuk a vallàsi vakoknak.
2014. nov. 27. 18:56
 46/91 anonim ***** válasza:
34%

" Légy határozott, szigorú és büntess is akár"

Milyen alapon?

A ferfi a fonok?

Ti a kozepkorban eltek.

38F

2014. nov. 27. 18:59
 47/91 anonim ***** válasza:
74%

A vallásos dolgot csak azért nem értem mert a Biblia pl. számtalanszor dicséri a házias nőket (pl. Példabeszédek könyve 31. fejezet-olvastasd el vele) és az ilyen közösségekben még inkább elvárás, hogy egy nő házias legyen.

Amúgy azt, hogy nem tud főzni még csak-csak elhiszem, más is járt már így, hogy nem tanították meg, na de a porszívó? Ebből látszik, hogy csak hiszti. A 3-4 éves gyerekem kedves játéka volt a porszívózás, nehogy már egy felnőtt ne tudja használni mikor általában van rajta 2!!! gomb amiből az egyik elindítja.

Mosógép dettó, kb. 5-10 mosás alatt megtanulható, hogy mit mivel és milyen programon mosunk. A főzés se egy nagy szám csak akarni kellene. Szerintem beszélgess el vele őszintén, próbálja megérteni, hogy ennek így nem lesz jó vége, el fogja rontani a saját házasságát. Ha annyira vallásos a beszélgetéshez még ezt is ajánlom: "A bölcs asszony építi a maga házát; a bolond pedig önkezével rontja el azt." Példabeszédek 14:1

2014. nov. 27. 19:04
 48/91 anonim ***** válasza:
45%

"Én sem tudtam (mostohám a konyha közelébe sem engedett), de a párom egyszerűen a kezembe nyomta a fakanalat. Segít, ha kell, ám csináljam én."

Ez kész! Mekkora lúzerek mindketten.

2014. nov. 27. 19:09
 49/91 anonim ***** válasza:
90%
Ez rgyszeru lustasag,trehanysag.millio recept fent van a neten,ha valakinek igenye van ra meg tud fozni barmit.a takaritasrol ne is beszeljunk azt nem kell tanulni sem. Es igen tobbek kozt ezert swm celszeru hazassagot kotni valakivel akit szinte nem is ismersz.hiaba probaljak egyesek rozsaszin,romantikus sztoriba burkolni vallasos vagy wgyeb meggyozodesbol,hogy nem igaz,de lakva ismerszik meg mindenki akkor is ha a fene fenet eszik.
2014. nov. 27. 19:09
 50/91 anonim ***** válasza:
61%
Hát hogy nem tud porszívózni az vicces :D De a főzést megértem,én sem főzök nő létemre,de én nem is tudok valahogy minden kicsúszik a kezem alól és amit elkészítek azt a kutya sem tudja megenni,így abban maradtunk hogy a férjemé a konyha:Dde tudok mosni,takarítani stb,mert amit nem tudok azt minimum megnézem a neten.Sajna én is elkényeztetett vagyok és amíg az a valami nekem nem áll az utamba addig meg sem akarom hallani(ha kis dolgokról van szó azért ennyire nem nézek át a férjemen).Szóval csak úgy taníthatod meg rá ha az már neki kényelmetlen.
2014. nov. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!