Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvertem a férjem szeretőjét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég ocsmány dolog a sztori. 10 éves házasok vagyunk. Van egy van egy 8 éves közös gyerekünk. Terhes lettem a második gyermekünkkel ,amikor is a férjem belehabarodott egy helyi 19 éves cicababába. Elköltözött itthonról, én meg egyedül maradtam várandósan a gyerekemmel. Forrt bennem a düh. Az a kis ku.va meg a mostohafiának nevezte a szívem alatt hordott gyerekemet. Egyedül csináltam végig a szülést. Majd két héttel a szülés után lementem a helyi művelődési házba, ahol a kiscsaj gyerekeknek tartott táncórát, s megruháztam. Igen a gyerekek előtt. Nem volt szép jelenet. A kiscsajt végülis nem tudom h ezért-e , de kirúgták az állásából, mivel aki kicsikkel foglalkozik, jó ha megfelelő példát mutat nekik, de ő nem tudott. A férjem vissza akar jönni hozzám. Nem tudom mit tegyek...? elötte sosem csinált ilyet, de ez a néhány hónap iszonyú volt.

2014. nov. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
Mi ujsag azota kerdezo?
2018. jan. 30. 21:37
 82/83 anonim ***** válasza:
Meg lehet a velemenye rolad
2018. aug. 9. 18:10
 83/83 anonim ***** válasza:
41%
Meg neki es masnak a ribikrol..
2018. aug. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!