Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvertem a férjem szeretőjét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég ocsmány dolog a sztori. 10 éves házasok vagyunk. Van egy van egy 8 éves közös gyerekünk. Terhes lettem a második gyermekünkkel ,amikor is a férjem belehabarodott egy helyi 19 éves cicababába. Elköltözött itthonról, én meg egyedül maradtam várandósan a gyerekemmel. Forrt bennem a düh. Az a kis ku.va meg a mostohafiának nevezte a szívem alatt hordott gyerekemet. Egyedül csináltam végig a szülést. Majd két héttel a szülés után lementem a helyi művelődési házba, ahol a kiscsaj gyerekeknek tartott táncórát, s megruháztam. Igen a gyerekek előtt. Nem volt szép jelenet. A kiscsajt végülis nem tudom h ezért-e , de kirúgták az állásából, mivel aki kicsikkel foglalkozik, jó ha megfelelő példát mutat nekik, de ő nem tudott. A férjem vissza akar jönni hozzám. Nem tudom mit tegyek...? elötte sosem csinált ilyet, de ez a néhány hónap iszonyú volt.

2014. nov. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
76%
Csak aztán nehogy az ilyen önjelölt igazságosztók egyszer összefussanak egy hozzájuk hasonlóan primitív emberrel, aki valamilyen vélt vagy valós sérelmet akar megtorolni.
2014. nov. 5. 23:20
 52/83 anonim ***** válasza:
71%
Uramisten! Ennyi frusztrált p*csa egy helyen. Komolyan mondom, nőként szégyellem magam.
2014. nov. 6. 07:15
 53/83 anonim ***** válasza:
62%
Mennyi nyomorék istenem.....
2014. nov. 6. 08:59
 54/83 anonim ***** válasza:
0%
azért akárkit nem csalnak meg. egy bájos dagadó mellű, husoss seggű cicababa mely ha ránézek öklendezve ficánkol a hal a gatyámba nem hiszem hogy meg fogom csalni.
2014. nov. 6. 10:04
 55/83 anonim ***** válasza:
86%
Ha férjed a falba fúrt lyukba dugja a farkát, a falat is megvered?
2014. nov. 7. 09:20
 56/83 anonim ***** válasza:
100%
ez nyilvánvaló. köztudott, hogy nagyon sokan verik falba a fejüket.
2014. nov. 7. 11:12
 57/83 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem mentsuk fel a hazassagtoro not aki mas ferje ala fekudt o artatlan mint a ma szuletett barany szegeny szegeny no nem tudott ellenallni egy hazas embernek.

Azert ne szalljunk mar el

az ano aki mas ferjevel kezd romlott es a minimum amit kaphat hogy beleverik a fejet abba amit tett.

Senki nem kovethet el semmit kovetkezmeny nelkul.

A feleseget valoszinuleg feljelentik a ribizli akinek mas nem jo csak mas ferje az mar megkapta amit erdemel legkozelebb a pi... helyett a fejevel gondolkodik.

2014. nov. 7. 11:34
 58/83 anonim ***** válasza:
53%
...látom még mindig fut a maunikasó írott verziója...
2014. nov. 7. 11:47
 59/83 anonim ***** válasza:
58%
Ehh hiaba magyarázod ezek vagy hasonlo krvák, vagy fogyatékosok:)
2014. nov. 8. 09:30
 60/83 anonim ***** válasza:
0%

Én továbbra is azt mondom, hogy akárkit nem csalnak meg.

Akit megcsaltak, az kedje azzal, hogy magába néz mások hibáztatása helyett...

Persze az tény, hogy könnyebb másokat hibáztatni, esetleg tettlegességig fajukó szinten.

Te ez inkább a tehetettlenség levezetése, a gyengeség egyik mély formája.

Önismerettel jóval többre mennél.

2014. nov. 8. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!