Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?
Megerkeztunk a feleseg hibaja hogy megcsaltak ...
Na ne maaaa
Nincs soha ok arra valaki gerinctelen legyen.
Ha a hazassag nem jo el kell valni egyszeru nem kell feremenni
Biztos egy olyan nővel nem akarnak lenni akivel minden rendben van...
Ezt te se gondolhatod komolyan...
Bár lehet, hogy van olyan pasi, aki azt mondja, ez az ilyen nő kell nekem, aki bemegy a művelődési házba, s gyerekek elött megver valakit.
Vagy inkább csak annyi történt, hogy ez is a férjedet igazolta, hogy helyetted más értelmesebb embert kell választania, és komoly hiba volt a részéről az, hogy veled csinált gyereket...
Ez az ved csak a budos r*bancot. :D
Kivancsi lennek, ha a ferjed szeretoje a te pocakodban levo gyerekre mondana azt , hogy "mostohafiacskam" mot szolnal hozza.
Az osszes ilyen not megvernem a mocskos palikkal egyutt.
Kedves Mindenki!
Köszönöm a válaszokat, s a privát üzeneteket is!
A Döntésem végleges: a férjemtől elválok.
Nos, aki a cselekményt, mont verekedést minősítette, annak csak annyit mondanék, hogy senki nem mondta, hogy szép történet! Sőtt! Azzal kezdtem h elég ocsmány sztori... A kérdeésem pedig a férjem elhagyására vonatkozott. Ennek ellenére sokan elrugaszkodtak a kérdéstől és méltatták a mounika show szerű sztorit, ami nem is volt kérdés, hogy az. És egy szóval sem mondtam h büszke vagyok rá.
nade. Vannak akik elvileg undorodnak az ilyen történetektől, hiszen mounika show az fujj, de mégis rákattintanak egy-egy ilyen kiírása és örömmel kommentálják, prüszkölnek stb... szóval ha valami annyira irritál, akkor mért is kommenteled egyfolytában? Csak nem Örömödet leled a mounika showban???
birtokolni akarsz valakit aki nem a tulajdonod s ha ez nem megy akko rjelenetet rendezel...
nyilván nem ez volt az első max. ez a legsulyosabb.
igy nem véletlen, hogy idáig jutottál...
"de láthattuk milyen nőt csaltak meg..."
Milyet? Mesélj? Mit fejtettél meg néhány mondatból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!