A barátnöm ki akarja készíteni a férjét, és a férje szeretöjét?
A legjobb barátnöm elmesélte, hogy tudja hogy évek óta csalja a férje, és ugyanazzal a növel. Tudja, de nem mondja meg a férjének hogy tudja. Azt mondta ki fogja készíteni mindkettöt. Ha látja hogy a férje készülödik valahova, akkor szándékosan kitalál valami hirtelen jött ötletet, hogy menjenek el pl vásárolni vagy hogy vigye magával a gyereket is. (3 gyerek van) Így akarja megakadályozni hogy találkozzon a másik növel. Mesélte hogy volt hogy a fiával hivatatta fel a férjét, hogy megtudja hol van. Szexuális életük régóta nincs, a barátnöm akarná, de a férje nem.
Azt mondta elintézi mindkettöt, azt akarja elérni hogy hagyja el a férje a másik nöt. Azt meg tudja hogy a férje sosem fogja bevallani neki hogy évek óta van valakije, mert akkor válás miatt nem lehetne más mint hétvégi apuka. Aljas amit a férje tesz vele, de a barátnöm is aljas szerintem. Gyakran olyan érzésem van hogy nem is szereti a férjét, de vmiért ki akarja csinálni. Mondtam neki hogy ennek nem lesz jó vége, de kezelhetetlen. Néha ijesztö amiket mond, mert mintha élvezné azt hogy szivatja a férjét. Megbeszélni nem akarja vele, azt mondta tudja hogy a gyerekek miatt úgyis hazudna hogy nincs senkije.
Mi lesz ennek a vége?
Nem értem. Miért kellene a feleségnek tiszteletben tartania, hogy a kedves férje mikor menne a szeretőjéhez?
Én is inkább válnék, mint hogy így éljünk, de nem tartom azonos mértékűnek a két "aljasságot". Csak az a baj, hogy a barátnőd így magát teszi tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!