Kiakar készíteni? Ha kérdezek ne piszkáljam? Ha valamit kérek cseszegetem?
Miért lehetséges az, ha kiakar készíteni a férjem?
Ha szépen közeledek felé és megszeretnék kérdezni valamit, miért mondja azt, hogy ne piszkáljam?
Ha valamit többször kérek tőle, miért gondolja azt cseszegetésnek?
Hát ez jó kérdés, ennyiből lehetetlen megállapítani. Talán rossz időszaka van és nem úgy reagál dolgokra, ahogyan az nyugodt állapotban lenne, vagy tényleg cseszteted, hülyeségekkel.
Van esetleg valami példád? Akkor könnyebb lenne megválaszolni.
Valóban i az, amit piszkálásnak tart, és mi az,amit cseszegetésnek?
Lehet, hogy már unalmasnak tartja, annyiszor ismétled neki, viszont a férfiak ilyenek, keresik sokszor a kibuvót.
Például többször kértem, hogy ő, mint autószerelő javítsa meg a kislányunk tricikliét, de bicikliszerelőhöz kellett vinnem, mert nem érdekelte, meg sem akarta nézni.
Rá van nyomulva egy nő, hívogatja sms-ezget és kértem beszéljük meg, de ő azt mondja, hogy nem.
Szomorú utolsó, ha nálad ennyit jelent egy házasság, főleg közös gyerek esetén.
Kérdező, azt javaslom várj. Idővel úgyis elmondja mi van.
A minimális tisztelet nem itt kezdődik.
Ha pedig valaki ennyiért elválik, akkor inkább gondolkozzon, hogy egyáltalán alkalmas volt-e valaha arra, hogy együtt éljen valakivel.
mondjuk nem csak a kérdezőben kellene egyből keresni a hibát...
Kérdező!
Kezdj el csak magatoknak (neked+ gyereknek) főzni, mosni vasalni... amilyen az adjon isten ... alapon
Aztán majd ha ő mondja azt hogy ezt meg akarja beszélni, mondd neki azt hogy te meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!