Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnöm ki akarja készíteni...

A barátnöm ki akarja készíteni a férjét, és a férje szeretöjét?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnöm elmesélte, hogy tudja hogy évek óta csalja a férje, és ugyanazzal a növel. Tudja, de nem mondja meg a férjének hogy tudja. Azt mondta ki fogja készíteni mindkettöt. Ha látja hogy a férje készülödik valahova, akkor szándékosan kitalál valami hirtelen jött ötletet, hogy menjenek el pl vásárolni vagy hogy vigye magával a gyereket is. (3 gyerek van) Így akarja megakadályozni hogy találkozzon a másik növel. Mesélte hogy volt hogy a fiával hivatatta fel a férjét, hogy megtudja hol van. Szexuális életük régóta nincs, a barátnöm akarná, de a férje nem.

Azt mondta elintézi mindkettöt, azt akarja elérni hogy hagyja el a férje a másik nöt. Azt meg tudja hogy a férje sosem fogja bevallani neki hogy évek óta van valakije, mert akkor válás miatt nem lehetne más mint hétvégi apuka. Aljas amit a férje tesz vele, de a barátnöm is aljas szerintem. Gyakran olyan érzésem van hogy nem is szereti a férjét, de vmiért ki akarja csinálni. Mondtam neki hogy ennek nem lesz jó vége, de kezelhetetlen. Néha ijesztö amiket mond, mert mintha élvezné azt hogy szivatja a férjét. Megbeszélni nem akarja vele, azt mondta tudja hogy a gyerekek miatt úgyis hazudna hogy nincs senkije.

Mi lesz ennek a vége?

2014. máj. 27. 16:43
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Kedves 71%-os aki nem olyan rég megvádoltál azzal hogy én vagyok a szeretö, veled nem tárgyalok mert csak okoskodni és kötekedni tudsz.
2014. máj. 27. 22:31
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Én nem az a 71 százalékos vagyok, feljebb van a válaszom, tudod előfordul, hogy többen is lehetünk. Nem tartalak szeretőnek, inkább egy okoskodó kicsit rosszindulatú barátnőnek, én biztos nem fröcsögnék ilyeneket a bajban lévő barátnőmről, hogy aljas és ajnározza magát.
2014. máj. 27. 22:34
 43/47 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ha ennyire erkölcsös vagy, minek jössz ilyen oldalra és minek olvasgatod mások "magánéletét" gondjait stb? És minek válaszolsz?
2014. máj. 27. 22:38
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmakkal se vagy tisztában, de mindegy, mi köze ennek az erkölcshöz, ha valakit szeretek és bajban van, nem kifröcsögöm a problémáit, hanem segítek neki, esetleg tanácsot kérek, de tőled ezt nem olvastam, te megerősítést vársz, hogy mindenki szidja szerencsétlen nőt, hogy igen milyen aljas.
2014. máj. 27. 22:42
 45/47 anonim ***** válasza:

Tanúsítom, az a 71%-os, akinek mondtad, hogy vele nem tárgyalsz, az nem az a 71%-os, akinek te hitted, kérdező :))

Ja, és véleményemet fentartom!

34-es voltam :)

2014. máj. 27. 23:05
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

"mert mintha élvezné azt, hogy szivatja a férjét"Ha élvezi igaza van, az ilyen férfi nem is érdemel mást!

Vajon a férje mit élvez, õ nem szivatja a feleségét?

2014. máj. 27. 23:13
 47/47 anonim ***** válasza:
Ki ki lehet? Szerintem te vagy a feleség. Nem akarsz egyedül maradni.
2014. máj. 28. 03:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!