Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnöm ki akarja készíteni...

A barátnöm ki akarja készíteni a férjét, és a férje szeretöjét?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnöm elmesélte, hogy tudja hogy évek óta csalja a férje, és ugyanazzal a növel. Tudja, de nem mondja meg a férjének hogy tudja. Azt mondta ki fogja készíteni mindkettöt. Ha látja hogy a férje készülödik valahova, akkor szándékosan kitalál valami hirtelen jött ötletet, hogy menjenek el pl vásárolni vagy hogy vigye magával a gyereket is. (3 gyerek van) Így akarja megakadályozni hogy találkozzon a másik növel. Mesélte hogy volt hogy a fiával hivatatta fel a férjét, hogy megtudja hol van. Szexuális életük régóta nincs, a barátnöm akarná, de a férje nem.

Azt mondta elintézi mindkettöt, azt akarja elérni hogy hagyja el a férje a másik nöt. Azt meg tudja hogy a férje sosem fogja bevallani neki hogy évek óta van valakije, mert akkor válás miatt nem lehetne más mint hétvégi apuka. Aljas amit a férje tesz vele, de a barátnöm is aljas szerintem. Gyakran olyan érzésem van hogy nem is szereti a férjét, de vmiért ki akarja csinálni. Mondtam neki hogy ennek nem lesz jó vége, de kezelhetetlen. Néha ijesztö amiket mond, mert mintha élvezné azt hogy szivatja a férjét. Megbeszélni nem akarja vele, azt mondta tudja hogy a gyerekek miatt úgyis hazudna hogy nincs senkije.

Mi lesz ennek a vége?

2014. máj. 27. 16:43
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

"Valld be, te vagy a szerető!!

Egy normális barátnak eszébe se jutna így

írni a barátnőjéről!"

Jaja, mások meg a szexuális életüket, családi rokoni bajaikat tárgyalják itt ki. Hogy is jut eszükbe? Minek is ez az oldal ha mindenki ennyire "erkölcsös"?

2014. máj. 27. 17:58
 22/47 A kérdező kommentje:
Ki fröcsõg és kire? Tipikusan az mond ilyet aki érdemben hozzászólni nem tud a kérdéshez. Ugye?
2014. máj. 27. 18:00
 23/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok együttérzö a feleséggel és akkor tuti hogy én vagyok a szeretö. Logikus feltevés mondhatom. Hát azt nem is tudom megérteni hogy a saját gyerekével kémkedik a férje után. Azt nem is tudom megérteni hogy ilyen módon felhasználja a gyerekét. Mond te meg tudod érteni? Egyet tudsz vele érteni, és támogatod, bíztatod is ebben?
2014. máj. 27. 18:04
 24/47 anonim ***** válasza:
94%
Ezért nem kell megosztani a magánügyeket a barátokkal!
2014. máj. 27. 18:17
 25/47 anonim ***** válasza:
97%
Állítólag a barátnője vagy, de aljasnak nevezed és gúnyolódsz rajta, hogy sokra tartja a 3 gyerek melletti munkát. Hát nem csodálom, hogy szegény bekattant, 3 gyerek, háztartás, munka és egy elhidegült csalfa férj.Ilyen helyzetben szerencsétlen lehet nem tud józanul gondolkodni. Te viszont tényleg fröcsögsz itt rá, ahelyett, hogy segítenél neki.
2014. máj. 27. 18:25
 26/47 anonim ***** válasza:
10%

Szegény feleség.:D

Elvárná,hogy a férje vele maradjon,miközben tudja,hogy mást szeret.Persze mindig a szerető a szemétláda,a feleség meg a szent,bármilyen aljas is.Azt meg lehet érteni.

Én a helyedben nem barátkoznák ilyen rosszindulatú nőszeméllyel.A pasinak meg sok boldogságot a szerelme mellett!

2014. máj. 27. 18:42
 27/47 anonim ***** válasza:
97%
Tök igaza van a barátnődnek. Nem ő az aljas, hanem a férje meg a szeretője. Én is kicsinálnám őket, de én a pasit is kidobnám a végén. Az lenne a hab a tortán :)
2014. máj. 27. 18:52
 28/47 anonim ***** válasza:
81%

Ebben a történetben három aljas ember szerepel.

1. A hűtlen, sunyi férj.

2. A szerető.

3. Az állítólagos legjobb barátnő, aki élvezettel fikázza idegenek előtt a feleséget...

2014. máj. 27. 19:02
 29/47 anonim ***** válasza:
95%

"Gyakran olyan érzésem van hogy nem is szereti a férjét, de vmiért ki akarja csinálni."

Ezt a mondatot hogyan is kéne értelmezni, különösen ebben a helyzetben?

2014. máj. 27. 19:05
 30/47 anonim ***** válasza:
14%

Azt nem lehet megérteni,ha valaki szerelmes,de azt igen,ha a szent feleség nem is szereti a férjét,hanem büszkeségből akarja kicsinálni.Nem véletlenül lesz lecserélve.Persze ha megölné őket,őt akkor is meg lehetne érteni.

Az övé a férje,mert háromszor felcsináltatta magát.:D

Ez a nő már beteges.Ha normális volna,elválna.

2014. máj. 27. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!