Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvertem a férjem szeretőjét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég ocsmány dolog a sztori. 10 éves házasok vagyunk. Van egy van egy 8 éves közös gyerekünk. Terhes lettem a második gyermekünkkel ,amikor is a férjem belehabarodott egy helyi 19 éves cicababába. Elköltözött itthonról, én meg egyedül maradtam várandósan a gyerekemmel. Forrt bennem a düh. Az a kis ku.va meg a mostohafiának nevezte a szívem alatt hordott gyerekemet. Egyedül csináltam végig a szülést. Majd két héttel a szülés után lementem a helyi művelődési házba, ahol a kiscsaj gyerekeknek tartott táncórát, s megruháztam. Igen a gyerekek előtt. Nem volt szép jelenet. A kiscsajt végülis nem tudom h ezért-e , de kirúgták az állásából, mivel aki kicsikkel foglalkozik, jó ha megfelelő példát mutat nekik, de ő nem tudott. A férjem vissza akar jönni hozzám. Nem tudom mit tegyek...? elötte sosem csinált ilyet, de ez a néhány hónap iszonyú volt.

2014. nov. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
73%

" A harmadik fel nem hibas, nem O fogadott huseget."

Szeretitek hangoztatni, de akit meg nem csaltak meg, az fel se birja ezt fogni. A tobbseg haragszik parjara is, de az ember nem tudja figyelmen kivul hagyni a harmadikat, plane ha az ismeri is a "korulmenyeket".

Bosszanto, hogy az adott no/ferfi mit tudhat jobban, mit csinalhatott, hanyszor, hogyan, mikor es miert.

Vki kepes ezekkel nem foglalkozni, de az nagyon ritka.

2014. nov. 2. 22:22
 22/83 anonim ***** válasza:
61%

Most azt illik mondani/írni, hogy nem szép amit tettél. De őszinte leszek, ha én szülőként ott álltam volna, és látom, hogy ütöd a kis riherongyot, bevallom, szerintem csak a gyerek szeme elé tettem volna a kezem. Milyen aljas, gusztustalan nő az ilyen? Egy terhes anyától elszereti a férjét??? Én olyan férfival sem állok szóba, akinek barátnője van, nem hogy gyereke és terhes felesége! Ennél a kis cafkánál már csak a férjed gusztustalanabb!! Soha ne fogadd vissza!!! Ha csúszik, mászik előtted, ha a talpadat nyalja, ha öngyilkossággal fenyeget, akkor se! Mert csak most unta meg a 19 éves testet, mert kiélte rajta magát. Aztán fél év múlva, mikor megint vágyik rá, mert belefárad a csecsemő gondozásának nehézségeibe, hogy te a szülés után nem vagy párductestű, tüzes vadasszony, na akkor ugyan úgy a 19 éves ágyában köt ki, és elhagy téged. De igazság szerint fél év se kell neki, inkább mondok 3 hónapot.

Jól tetted, hogy megtépted azt a lányt, hidd el, senki se néz le téged - én biztosan nem. Pedig nálam jobban senki se ítéli el az erőszakot. A férjedtől válj el, hidd el, az ő élete megy tönkre, nem a tied. Mert te találni fogsz jobbat, neked családod van, neki pedig semmije! Majd mikor egyedül ül karácsony napján, a gyerekei pedig egy mostoha apát fognak tisztelni és szeretni, nem pedig őt, rájön, mi a fontos az életben. Hidd el!

2014. nov. 2. 22:33
 23/83 anonim ***** válasza:
56%

Szerinte egyáltalán nem "kemény csaj" a kérdező, hanem idegbeteg állat.

Igen, csúnya dolog ami történt, blabla, de ilyen az emberekkel, nőkkel már évezredek óta történik, és mindig is fog. Ez bárkivel bármikor megeshet, és őszintén szólva vannak ennél ezerszer nagyobb problémák az életben. A férjed a hibás elsősorban, mivel ő volt kapcsolatban, és senki sem kényszerítette a félrelépésre. Másrészt, igaz nem vagyok anya, de meg vagyok győződve, hogy a nő nem tett semmit, csak mondott egy szót. Még csak nem is a jelentése volt bunkó, hanem te tetted azzá. Ez csak egy szó. Mi történik akkor ha kimondja? Semmi. Kb annyi mintha nem mondta volna ki. Még ennél sokkal csúnyább szavak is csak szavak. Has ennyit nem bírsz elviselni, ha neked mindenre az a megoldásod az életben, hogy jól elgyepálod, akkor soha nem fogsz sehova jutni. Arról nem is beszélve, hogy elvileg te egy anya lennél. Ezzel a tetteddel nem csak mások gyerekét vetted semmibe, de a sajátjaidat is. Mert ez milyen példa nekik? Még akkor is ha nem voltak ott. Az igazság az, hogy bárkinel bármikor joga van otthagyni bárkit, vagy azzal lenni akivel akar, bármennyire fáj.

Persze ha van egy kis eszed, akkor soha nem fogadod vissza a férjed.

2014. nov. 2. 23:08
 24/83 anonim ***** válasza:
51%

Fogadd vissza a férjedet, ugyanis megérdemlitek egymást.

A férfi aki megy a farka után és a nő aki komolyan azt hiszi a szerető a hibás.

2014. nov. 2. 23:09
 25/83 anonim ***** válasza:
59%
Remélem a 19 éves "kiscsaj" feljelent téged, mert senkit nem verünk meg csak úgy alaptalanul, függetlenül attól, erkölcsileg mit tesz és mit nem. Bezzeg a férjed, aki a főkolompos a dologban még vissza is fogadnád? Hát te aztán iszonyat gerinces nő vagy, remélem azért a gyerekeidnek jobb példát mutatsz és nem agresszióra neveled őket.
2014. nov. 2. 23:14
 26/83 anonim ***** válasza:
58%

"mivel aki kicsikkel foglalkozik, jó ha megfelelő példát mutat nekik, de ő nem tudott."

Egyrészt: gondolom nem a gyerekek előtt élte a magánéletét szóval nem értem hogy jön ide a példamutatás.

Másrészt: a te gyerekeid talán jó példát látnak? A félrelépő apa és idegbeteg anya talán jó példa?

2014. nov. 2. 23:20
 27/83 anonim ***** válasza:
38%

Megruháztad a ribit? Helyes.

Feljelent? Szerintem akkor is megérte.

Azt a véglényt meg vissza ne fogadd. Válás, lóvét meg kifacsarni belőle, amennyit csak tudsz.

2014. nov. 2. 23:46
 28/83 anonim ***** válasza:
49%

Annyit még megjegyzek, hogy ha fel is jelent a csitri, szinte semmit se fogsz kapni - mint valaki előttem írja, hogy ha feljelent és blablabla. Ne parázz! Főleg ha a bíró (és legfőképpen, ha a bíró nő) meghallja, miért tetted, és te persze őszintén megbánod. Egyetlen problémád adódhat ebből, mikor válsz a férjedtől. Akkor a kitalálhatja, hogy agresszív, erőszakos ember vagy - de megjegyzem, akkor is fejfájást okozhat vele, mást aligha!

És azoknak, akik szerint a harmadik fél nem hibás: engem is megcsaltak, bennem is forrt a düh, meg tudtam volna ölni a lányt. Nyilván nem tettem, pedig a barátnőm már élezte a kést - helyettem is, hogy ő megtépi. Nem tettem, még csak levelet se írtam, semmit! Mert igen, én is hibáztam, a pasi meg nyilván menjen a francba, a lány szánalmas, aki egy alkalomra kell bánatból, gyengeségből és részegségből, vagy ő az, aki alkalmas bosszúállásra. Most komolyan, egy ilyen nőt üssek?

De, itt a leány, a csitri nem egy kapcsolatot tett tönkre, egy olyan kapcsolatot, ami eleve haldoklik és meg vannak számlálva a napjai, hanem kihasználja, hogy egy terhes asszony nem képes nőként megfelelni, nem tudja a férjét kielégíteni, azt a tetű, aljas embert, aki gyenge, és akiről ezt nem tudta szegény asszony. Nem hibás az ilyen??? Mert velem is előfordult, hogy egy esküvőn fűzött egy pasi, akinek ott volt a terhes neje! Részegen utánam járt, el se hiszitek, hogy égett a pofám: táncoljunk meg igyunk még pálinkát meg cigizzünk, gusztustalanul nyomult! Gondolom a 80-an kilóra hízott várandós felesége már jó ideje nem feküdt le vele, ezért állt neki a 24 évesre. Annyira felháborított, olyan kényelmetlen volt, hogy inkább hazamentem. De ugyan ezt az unokanővérem férje is előadta! Most ha én is lefekszdm mindkét pasival nem vagyok hibás? De, az vagyok! Sőt, nem csak hibás, hanem aljas, aki kihasználja, hogy éppen akkor többre vagyok képes egy 8. hónapban lévő terhes nőnél. Ez nőies! Nem! Ez aljas!!! A gyenge, gerinctelen férj, akit a farka vezérel, de már bocs, a nőt mi vezérli??

Még mindig azt mondom, hogy a verekedés nem megoldás, de képzeljétek már egy két gyermekes anya helyzetébe magatokat, aki egyedül szül, aki azért is kevésnek érzi magát, mert meghízott, és erre megcsalja akit szeret??? Igenis jól tetted, hogy megruháztad! Tény, hogy nem a gyerekek előtt kellett volna, és ne tegyél ilyet máskor. De erőviszonyban egyenlő veled! Nem egy gyengébbet vertél. Megérdemelte! Még hogy ő a mostoha! :D :D Ez nem mostoha, ez csak egy k'rva!

Van, hogy egy házasság is tönkremegy, hogy menthetetlen, és jön új nő - az mostoha! De mikor egy férfi nem kap szexet a terhes nőtől meg nincs kinyalva a hátsója, az nem házasság tönkremenés, hanem egy takony önzősége, egy selejt hisztije!

Megjegyzem, egyik ismerősöm egy 2 éves gyerekkel és egy 6 hónapos babával a karján megtudta, hogy a férje fél éve csalja. Kiverte a hisztit, erre őt verte meg a pasi, hogy mit képzel magáról! Megmondta, hogy azért lett megcsalva, mert nem 40 kilós szőke plázacica, mint a szajhája. Szerencsétlen nő, tudjátok hogy érezte magát? Pedig nem is sejtette, észre se vette! Jele se volt! Ilyenek a férfiak! Pénze lett, a 40 kilós szőkét meg nem zavarta a gyerekülés látványa meg a férj kezén a gyűrű, mikor cumizta az ürgét a luxusterepjáróban. Egy ilyen nő nem hibás? Frászt nem! Aki ilyenre vágyik, váljon el!! Aztán játsszon papás-mamás a 40 kilóssal.

2014. nov. 3. 00:07
 29/83 anonim ***** válasza:
74%

A férjedet már nem mered elverni, csak a kiscsajt?

Mit jelent az, hogy elcsábítanak valakit? Senki nem tehetetlen nyomorék, tudott volna nemet mondani. Nem tette. És te ezért a csajt verted el. Mikor a férjed ment a punciszagra.

2014. nov. 3. 00:13
 30/83 anonim ***** válasza:
88%

ma 00:07

korrekt leírás, jó gondolatvezetés, de a végével nagyon nem értek egyet:

"Ilyenek a férfiak" >> a méteres kékeres lófaxt! Van ilyen férfi, ez igaz. Ahogyan van ilyen nő is.

2014. nov. 3. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!