Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvertem a férjem szeretőjét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég ocsmány dolog a sztori. 10 éves házasok vagyunk. Van egy van egy 8 éves közös gyerekünk. Terhes lettem a második gyermekünkkel ,amikor is a férjem belehabarodott egy helyi 19 éves cicababába. Elköltözött itthonról, én meg egyedül maradtam várandósan a gyerekemmel. Forrt bennem a düh. Az a kis ku.va meg a mostohafiának nevezte a szívem alatt hordott gyerekemet. Egyedül csináltam végig a szülést. Majd két héttel a szülés után lementem a helyi művelődési házba, ahol a kiscsaj gyerekeknek tartott táncórát, s megruháztam. Igen a gyerekek előtt. Nem volt szép jelenet. A kiscsajt végülis nem tudom h ezért-e , de kirúgták az állásából, mivel aki kicsikkel foglalkozik, jó ha megfelelő példát mutat nekik, de ő nem tudott. A férjem vissza akar jönni hozzám. Nem tudom mit tegyek...? elötte sosem csinált ilyet, de ez a néhány hónap iszonyú volt.

2014. nov. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
23%

más gyerekét ugyanugy nem tiszteled ahogy a sajátodat se.

és a férjedet se tiszteled csak birtokolni akarod.

de akkor meg minek voltál vele s miért vállaltál tőle gyerekeket? nem volt korrekt a gyereked felé, hogy olyan apát választottál neki akit nem tisztelsz csak birtokolni próbálod. ezzel az ő életét is szétcseszted nem csak a sajátodat

2014. nov. 8. 21:35
 72/83 A kérdező kommentje:
nagyon jól csinálod!!! Még folytasd, ne hagyd abba! még-még: biztos többet is észrevettél, nem csak ennyit!
2014. nov. 8. 21:52
 73/83 anonim ***** válasza:
17%

nem elég ez neked?

a férjednek elég volt...

2014. nov. 8. 21:59
 74/83 anonim ***** válasza:
58%
Nézd, én egyáltalán nem mondom azt, hogy a te hibád, hogy a férjed megcsalt, hiszen fogalmam sincs, hogy mi volt köztetek, meg amúgy sem hiszem, hogy egy megcsalásért a megcsalt fél a hibás (esetleg azért lehetnek mindketten hibásak, ha a kapcsolat nem működik, de a másik fél sunyiságáért nem felelős senki). De az akkor sem normális dolog, hogy a férjed szeretőjét agyba-főbe vered, ráadásul más gyerekek szeme láttára. Arról igenis nem a csaj tehet, hogy megcsalt a férjed, a lány ugyanis nem tartozik neked semmivel. Ha a férjed nem bírt a farkával, azért rá, csakis rá lehetsz dühös (és igen, jogosan), a csajhoz viszont nem sok közöd van, rajta ezt nem kérheted számon. És ha feljelent azért, amit csináltál, igaza lesz, bármennyire is "nem te kezdted" a dolgot. A férjedet szívathatod ahogy akarod, nem mondom, hogy nem érdemli meg, de ha a szeretőjével kötekszel, azzal csak saját magadat szívatod meg végső soron.
2014. nov. 8. 22:50
 75/83 anonim ***** válasza:
3%
Cigány vagy? Elég közönségesen és cigányosan "oldottad meg" a problémádat... Bezzeg a hapsit már nem merted volna megverni mások előtt, mert az odab*szott volna. Elég primitívnek tűnsz amiért a lányt verted meg, vagy egyáltalán a verekedés miatt. Ha "tökös csaj" lennél, a hapsit verted volna meg.
2014. nov. 10. 16:43
 76/83 A kérdező kommentje:
ne izgulj, már azis megvolt... mostmár tökös vagyok!
2014. nov. 10. 21:19
 77/83 anonim ***** válasza:
54%
Oks. Akkor a háromszögből már csak te vagy hátra...
2014. nov. 10. 21:27
 78/83 anonim ***** válasza:
26%
a férjed senkiházi (mint pasas mondom) , a te reakciód érthető, de nem így kéne kezelni a dühöd.. a világ meg jól járt h a kis k**va ki lett rúgva.
2014. nov. 29. 19:40
 79/83 anonim ***** válasza:
hát remélem, rendbe jött az életed, kérdező... a férjeddel mi lett azóta? együtt van a ribivel?
2015. dec. 24. 01:27
 80/83 anonim ***** válasza:
az ilyen ferfi csak magára gondol!
2018. jan. 30. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!