Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?
Sose fogadj olyan férfit vissza aki képes tőled elmenni és elhagyni téged.
ez egy ősrégi, még nagyanyáink korabeli szabály, és még most is működik.
A férjedet is megruháztad a kollégái előtt a munkahelyén?
Mert a megcsaláshoz 2 ember kell. A férjed ugyanolyan mocskos mint a szerető..
Bár nagyon ellenzem, ha valaki belekontárkodik egy házasságba, de a félrelépéshez 2 ember kell.
Én sosem csavartam el nős férfi fejét, még akkor sem ha nős férfi hajtott rám, de egy biztos.
Ha engem ruháztál volna meg, én is kitéptem volna a hajadat, és simán bepereltelek volna..
"A szemétkedései miatt ő is megérdemelte volna."
Miért a harmadik fél tehet róla, hogy a pasid ment a farka után? Mintha muszáj lenne ösztönlényként mindent megdugni, ami felkínálja magát, mi? Ezért a nőt kell okolni, mert rámászott? Hát az én férjemmel kikezdhetne bármilyen cicababa, úgy elhajtaná, mint a sicc!
Ilyen gondolkodású nők, mint ti, mindig ilyen pasikat fogtok kifogni, mert ti tulajdonképpen nem a pasi vétkének tituláljátok a megcsalást, hanem gaz csábító harmadikénak. A fejetekben komoly gond van. Valahányszor megcsalnak majd titeket, csak annyi tanulságot vontok le: a nők szemetek, mert elveszik más pasiját. Nem ám a pasi hűtlen, hazug férej, akit kifogtatok, áh dehogy!
jol tetted !! barcsak tobb anya no feleseg megruhazna az ilyen libakat hogy eszukbe se jusson mas ferjet elvenni.
En a fejet kopaszra teptem volna es vegigvertem volna az utcan a libat.
Aki egy hazassag szetveresen kozremukodik csak ezt erdemli akkor is ha a hazassag nem volt optimal.
A ferjed meg kuld a sohivatalba
Én értem, hogy beszólt a csaj de azért még nem kéne megverni. A férjed csalt meg téged, rá nem vagy dühös? Leszarta a két gyereketeket és elköltözött. Miért a kiscsaj tehet róla? Akármennyire is próbálja magát szenvedő harmadikként beállítani, a férjed tehet róla.
Ezért nem kellett volna megverni a lányt.
Miért nem a férjednek estél neki? Ő hagyott ott kisgyerekkel, terhesen egy fiatal libáért.
Vissza akar menni? Menjen a jó édes .....
Majd jön egy újabb nő, akinek szintén nem tud ellenállni, akkor annak is nekiesel?
A férjed csalt meg téged, hagyott el, és a gyerekeiteket, nem a nő.
Azert, hogy megverted a kis pics@t MAXI RESPECT.
A ferjeddel meg , hogy mit tegyél ... heyedben kiszednem a gyerektartast belőle es menyjen az anyjaba sirni ...
Aki megcsal egyszer megcsal masodszor is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!