Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvertem a férjem szeretőjét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég ocsmány dolog a sztori. 10 éves házasok vagyunk. Van egy van egy 8 éves közös gyerekünk. Terhes lettem a második gyermekünkkel ,amikor is a férjem belehabarodott egy helyi 19 éves cicababába. Elköltözött itthonról, én meg egyedül maradtam várandósan a gyerekemmel. Forrt bennem a düh. Az a kis ku.va meg a mostohafiának nevezte a szívem alatt hordott gyerekemet. Egyedül csináltam végig a szülést. Majd két héttel a szülés után lementem a helyi művelődési házba, ahol a kiscsaj gyerekeknek tartott táncórát, s megruháztam. Igen a gyerekek előtt. Nem volt szép jelenet. A kiscsajt végülis nem tudom h ezért-e , de kirúgták az állásából, mivel aki kicsikkel foglalkozik, jó ha megfelelő példát mutat nekik, de ő nem tudott. A férjem vissza akar jönni hozzám. Nem tudom mit tegyek...? elötte sosem csinált ilyet, de ez a néhány hónap iszonyú volt.

2014. nov. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
57%
wágásiferi, kijavítom: sok férfi ilyen, nem mind! De valljuk be, hogy inkább a férfiakra jellemző, hogy félrek'rnak a 9 hónap alatt, amíg asszonyka terhes. Utána meg azért k'r félre, mert nem ő a legfontosabb, hanem a baba! Jaj, hány barátnőm mesélte, hogy a férje/pasija megkérdezte tőle: a gyereket jobban szereted nálam? :D :D Mikor ezt meghallottam, nem akartam elhinni, ilyet az idősebb gyerek kérdez az anyjától, mert féltékeny a húgára/öccsére, de nem egy felnőtt férfi! ...
2014. nov. 3. 01:03
 32/83 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező & #29(32) tudjátok, a GYK-nak van egy olyan nagy előnye, hogy minél többet olvas itt az ember nőket, annál jobban megtanulja megbecsülni a saját párját. Aki NŐ, és nem anyatigris, ergo soha nem jelentené ki, hogy "én már anyucika vagyok, nekem már a babika az első" ahogy a konfliktusait se pofozkodással szokta elintézni.

A történetben egyébként egyik szereplő hozzáállása sem üti meg az etikai mércét, a férjé se, aki így "oldja meg" a párkapcsolati problémáit, a lányé se, aki így adja elő magát, de a Tiéd se Kérdező - ez így kiköpött a maunikasó szintje.

Egyébként meg szerintem ne csinálj semmit.

2014. nov. 3. 01:40
 33/83 anonim ***** válasza:
22%
Jól tetted, megérdemelte! Remélem mihamarabb találsz egy rendes férfit:)
2014. nov. 3. 08:36
 34/83 anonim ***** válasza:
63%

Jujj, kérdező, nagyon helytelenül cselekedtél.

Nem a lány csalt meg téged, hanem a férjed.

És arról, hogy megcsalt, nem a lány tehet, hanem a férjed és te. Akkor jár magadnak is a pofon a tükör előtt?

Nagyon megalázó SZÁMODRA, hogy megvertél egy ismeretlen nőt. Tudod, én is voltam szerető, és ha a feleség odajött volna verekedni, testi sértésért feljelentem, és biztosan eltörtem volna az orrát védekezés közben.

VAn egy határ, ami alá lecsúsztál. Most talán büszke vagy magadra, de ez nagyon gáz, amit csináltál. A gyerekek miatt is, akik ezt kénytelenek voltak végignézni.

A férjed nem érdemes visszafogadni, mással ugyanúgy meg fog csalni. Te pedig végigvered a várost?

De kínos....

2014. nov. 3. 10:20
 35/83 anonim ***** válasza:
67%
15-ösnek maximálisan igaza van! Neked a férjeddel van elszámolni valód nem egy kiscsajjal. Fogadd csak vissza és gyepáld el az összes volt és leendő szeretőjét...
2014. nov. 3. 10:30
 36/83 anonim ***** válasza:
86%
Ha jót akarsz magadnak,ne fogadd vissza a férjedet,elöbb-utóbb meg fog csalni ùjra.Egyèbként szànalmasak vagytok mind a hàrman,véleményem szerint.
2014. nov. 3. 10:42
 37/83 anonim ***** válasza:
50%
Jól tetted!De a férjedet is verd pofán!Eszedbe ne jusson visszafogadni!(Mellesleg én is épp készülök megruházni egy 20 éves ri bit)
2014. nov. 3. 11:57
 38/83 anonim ***** válasza:
74%
A férjed csak azért akar visszamenni, mert a csajnak most nincs bevétele és nem akarja eltartani. Semmiképp se fogadd vissza.
2014. nov. 3. 12:15
 39/83 anonim ***** válasza:
77%
Nem kelett volna a rib.hez lealacsonyodnod ,de ha neked etől jóbb volt hát istenem, és hogy vissza fogad-e a párod egyértelmű NEM. Aki ijet tesz következő adandó alkalmat sem halasztja el. nekem ez a véleményem "de tudod.
2014. nov. 3. 12:45
 40/83 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, te nem vagy komplett. Miért nem a férjeddel meccsezted le a dolgot? Ugyanis a férjed csalt meg, nem a kiscsaj. Nem mintha ő valami példamutató egyed lenne, de a férjed egy erkölcsi hulladék, viszont te sem vagy több nála. Kisgyerekek szeme láttára elverni valakit, csak mert neked problémád van vele? Remélem feljelent a csaj.
2014. nov. 3. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!