Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvertem a férjem szeretőjét! (többi lent) Mit tegyek?
Kérdező & #29(32) tudjátok, a GYK-nak van egy olyan nagy előnye, hogy minél többet olvas itt az ember nőket, annál jobban megtanulja megbecsülni a saját párját. Aki NŐ, és nem anyatigris, ergo soha nem jelentené ki, hogy "én már anyucika vagyok, nekem már a babika az első" ahogy a konfliktusait se pofozkodással szokta elintézni.
A történetben egyébként egyik szereplő hozzáállása sem üti meg az etikai mércét, a férjé se, aki így "oldja meg" a párkapcsolati problémáit, a lányé se, aki így adja elő magát, de a Tiéd se Kérdező - ez így kiköpött a maunikasó szintje.
Egyébként meg szerintem ne csinálj semmit.
Jujj, kérdező, nagyon helytelenül cselekedtél.
Nem a lány csalt meg téged, hanem a férjed.
És arról, hogy megcsalt, nem a lány tehet, hanem a férjed és te. Akkor jár magadnak is a pofon a tükör előtt?
Nagyon megalázó SZÁMODRA, hogy megvertél egy ismeretlen nőt. Tudod, én is voltam szerető, és ha a feleség odajött volna verekedni, testi sértésért feljelentem, és biztosan eltörtem volna az orrát védekezés közben.
VAn egy határ, ami alá lecsúsztál. Most talán büszke vagy magadra, de ez nagyon gáz, amit csináltál. A gyerekek miatt is, akik ezt kénytelenek voltak végignézni.
A férjed nem érdemes visszafogadni, mással ugyanúgy meg fog csalni. Te pedig végigvered a várost?
De kínos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!