Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen apró marhaságot miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?

Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?
2014. okt. 16. 14:45
 71/115 Bence_ ***** válasza:
Te bevallod, hogy nem látsz tisztán mert szerelmes vagy. Ugyan ennél az oknál fogva ő nem tehet "szokatlan" dolgokat. Csalódni meg csak magadban tudsz a képességeidben. Hiszen ő ilyen volt.
2014. okt. 16. 16:32
 72/115 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsi vagyok a történet folytatására, majd írd meg, hogy mi volt.
2014. okt. 16. 16:36
 73/115 anonim ***** válasza:
67%
Mindenképpen szembesítened kell a titkolt parfümmel. Sajnos esélyes, hogy nője van, vagy lesz hamarosan :(
2014. okt. 16. 16:48
 74/115 anonim ***** válasza:
30%
Valoszinuleg draga parfum es nem akarta hogy kiverd miatta a balhet
2014. okt. 16. 17:09
 75/115 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam mindent...

Én is úgy gondolom,hogy ajándékba kapta a szeretőjétől...

Sajnálom Kérdező!

2014. okt. 16. 17:17
 76/115 anonim ***** válasza:
100%
Azt én sem tudom, hogy miért vagy 100 %-ig biztos a megcsalásban. A szeretők tudnak hazudni, nem fújogatják magukat idegen parfümökkel. Te pedig otthon vagy kisbabával és lássuk be ilyenkor a nők általában nem teljesen 100-asak, lehet, hogy te teljesen rákattantál erre, hogy megcsal. Az igazat megvallva észre se venném, hogy vett egy parfümöt a férjem, nem nézek bele a táskájába, de ha meglátnám, akkor azt gondolnám, hogy a szüleitől kapta, ők szoktak neki ilyesmit adni. Nekem meg van pl. itthon kb. 20 üveg parfümöm, hát fogalma sincs a férjemnek honnan vannak (de persze nem a szeretőimtől). Meg kellene beszélned vele, persze van esély rá, hogy megcsal, de nem biztos.
2014. okt. 16. 17:17
 77/115 A kérdező kommentje:
Kedves 76! Nem az a baj, hogy van neki valahonnan és magával hordja. Én is veszek, kapok stb. Hordom magammal... van, hogy a munkahelyemen befújom magam, mert úgy érzem frissnek magam. Kolléganőm parfümjét is fújtam már magamra kipróbálni. A baj az, hogy sunnyog. Rákérdeztem többször is, hogy mi rajta ez a kellemes illat? Erre normális esetben az lenne a válasz, hogy ja... vettem, kaptam, loptam... akármi. Tetszik neked? Mert akkor ezentúl ezt használom. Én ezt mondanám neki. Nem azt, hogy képzelődsz, meg elméleteket gyártani, hogy biztos a céges légfrissitő ragadt rá a wc-ben... Ez a gyanús, nem az a tény, hogy van egy parfüm, amiről nem számolt be. Én sem mondom el neki, ha veszek magamnak ezt azt, de ha rákérdez, akkor elmondom.
2014. okt. 16. 17:27
 78/115 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként Avont nem csak katalógusból lehet rendelni.

Simán lehet mindenféle közvetítő nélkül a netről is, és Avon boltok is vannak mindenfele.

2014. okt. 16. 17:35
 79/115 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek valóban ovis szintű válaszok (légfrissitő). De tényleg ennyire buta a férjed? Ne haragudj, az enyém se semmi különben, kb. 10-szer magyarázok el neki valamit, hogy megértse, pedig mérnök. Na mindegy, ha biztos vagy benne, akkor derítsd ki, hogy mi a helyzet. Illetve beszélgetni se ártana vele. Próbáltál már beszélgetni vele erről, hogy úgy sejted szeretője van?
2014. okt. 16. 17:36
 80/115 A kérdező kommentje:
78! A férjem nem jár drogériába, minden illatszerét velem veteti meg. 79! Persze, hogy beszéltem vele a csalás teóriámról a netes előzményei miatt. Rettenetesen kiakadt, hogy ilyennel vádolom és azóta fúj rám. egyébként meg visszagyanúsított, hogy biztos én csalom meg, csak őt támadom. Ha szóbakerül, hogy esetleg gyanakszom vagy rákérdezek csak úgy valamire, pl. közli, hogy kollégákkal és kolléganőkkel elmegy bulizni... megkérdezem hova mennek? Nem azt, hogy kikkel megy és mit fog csinálni, csak hova... na akkor már én féltékeny vagyok, stb. A múltkor közölte, hogy összetapadva táncolt valami céges r.banccal, de arra ügyelt, hogy szex ne legyen belőle... még jó. Még hergel is ilyenekkel. De ha nekem ír a neten egy férfi kollégám, pl. hogy vagyok, milyen babázni, mi van bent a cégnél... akkor ez ki, mit akar, honnan ismerem....
2014. okt. 16. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!