Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen apró marhaságot miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?

Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?
2014. okt. 16. 14:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 A kérdező kommentje:
Várom azokat az ötleteket, hogy hogy szedjem ki belőle a dolgot. Eddig nem sikerült, de nem is tudok józanul gondolkodni, mert sík ideg vagyok. Néhány hónapos csak a kisbabánk:((((
2014. okt. 16. 15:25
 32/115 anonim ***** válasza:
32%

Nem olvastam el az összes választ!

DE! Én egy gyárban dolgozom egy csomó (úgy kb 450fő) férfi közt és Ők meg azért rinyáltak, mert az Avonos csaj elment és most kitől vegyék meg a tusfürdőjüket meg a pacsulijuket...

Lehet nem meri bevallani, hogy szereti az Avonos dolgokat és vett egyet. Mondjuk nem értem, hogy ez miért ciki, na de mindegy.

2014. okt. 16. 15:25
 33/115 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá konkrétan, honnan van és ha még mindig azt mondja, hogy nincs, mondd, hogy múltkor láttad a táskájában, mikor betettél egy csokit. A tényt már csak nem tagadja le. Érdekelne mit habogna hirtelenjében.
2014. okt. 16. 15:26
 34/115 A kérdező kommentje:
Találtam búvóhelykeresést a céges telefonján. Akkor nekiestem. Azt mondta a kollégája volt. Na ez is necces nem????? Azóta nagyon megsértődött rám, hogy belenyúltam a telefonjába. Azóta játssza a megbántott kiskutyát. Ennek 6 hónapja. Ez két hónappal a szülinapja előtt volt. A telefonba nézés. De akkor sem kutattam, csak neteztem rajta és az előzményekben meg akartam keresni valamit. Akkor döbbentem halálra...Szóval, ha most megtudja, hogy a táskájában is nézelődtem, akkor kész...
2014. okt. 16. 15:28
 35/115 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá. Az, hogy te egy csokit szerettél volna beletenni a táskájába nem annyira ciki, mint az, hogy ő tagadja a dolgot.

Vagy ha ezt nem akarod, akkor vedd ki a táskájából, dugd el és ne szólj semmit. Várd meg mit reagál.

2014. okt. 16. 15:30
 36/115 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor elég egyértelmű, nem? Nem tudom mi a teendő ezek után, velem még hasonló nem esett meg.
2014. okt. 16. 15:31
 37/115 Bence_ ***** válasza:
71%

De ha megtaláltad akkor miért nem szembesíted?

Mitől félsz? Egyikőtök legyen legalább őszinte.

2014. okt. 16. 15:33
 38/115 A kérdező kommentje:
Most tudom, hogy naív hülének néztek, DE! Azért írtam ide, hogy segítséget kérjek. Diplomás vagyok, ráadásul jogász.... jó nem? Ha bejönne egy ügyfelem, azt mondanám egyértelmű mi a szitu. De olyan szerelmes vagyok a férjembe, hogy ezt nem akarom elhinni. Aki volt már igazán szerelmes, az tudja. Nagy vitánk volt belőle, hogy meggyanúsítottam. Ő ártatlan és most szenved, mit tettem vele... Az a baj, hogy nem olyan embernek ismertem meg, aki ennyire alávaló lenne. Előttem volt egy menyasszonya, aki megcsalta, borzasztó mód elbánt a férjemmel és teljesen belebetegedett, lefogyott, stb. Akkor most ezt tenné velem???????
2014. okt. 16. 15:35
 39/115 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rendelj neki egy ugyanolyan parfümöt ajándékba és nézd meg hogy reagál. Vagy, amit már írtak, vedd ki a táskájából és dugd el.
2014. okt. 16. 15:39
 40/115 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha azt akarod, hogy "véletlen" megtaláld, akkor lökd le a táskáját, hogy kiboruljon belöle minden, és amikor setítesz összeszedni, "meg tudod találni"

2. Lehet, hogy tényleg van valaki nö a dologban, de volt olyan ismerösöm, aki a feleségét akarta "felpörgetni", hogy több kedve legyen a szexhez, és hallotta, hogy X illat ilyen hatással van a nökre.

3. Lehet, hogy valami fogadás vagy hasonló áll mögötte, vagy nem akar megsérteni, hogy amit te vettél, nem használja, más illat meg tetszik neki.

2014. okt. 16. 15:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!