Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen apró marhaságot miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?

Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?
2014. okt. 16. 14:45
 61/115 anonim ***** válasza:
100%
ahelyett hogy leirod ugyanazt 20x,talan vond kerdore
2014. okt. 16. 16:04
 62/115 A kérdező kommentje:
57 pedig az vagyok... csak, ha szerelmes vagy, akkor nem tudsz objektíven dönteni!!!! Nem tudom megállapítani rajta. Látok dolgokat, csak nem tudom beazonosítani, mert érzelmi alapon nem lehet ezt kezelni. Idegeneken igen, mert nem érzek irántuk semmit. Olyan ügyeket nem is vállalok, ami érzelmileg megérint. Pl gyerek bántalmazás..
2014. okt. 16. 16:06
 63/115 anonim ***** válasza:
100%
59 Hát nézd, nálunk mondjuk nem divat kidobni egymás cuccait. Te mit szólnál ha a férjed kidobna a ruzsodat, mert neki nem tetszik? De a kérdésedre válaszolva, ha jól tud hazudni a férj (mondjuk eddigiekbol nem úgy tűnik) akkor simán azt mondja pl. hogy nem baj drágám 100 éve vettem és most találtam meg a szekrény mélyén, vagy azt, hogy valamelyik kollégája adta neki, mert utálja. Magyarul nem derülne ki ebből semmi.
2014. okt. 16. 16:07
 64/115 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem valami tiltott ügy lenne a háttérben, nem dugdosná. Simán kitalálhatott volna valami sztorit is, hogy a munkahelyi csajok összefogtak, és kapta szülinapjára.. de mivel nem ez történt, valószínűleg eszébe sem jutott, mit habogjon. A parfümöt egy nőtől kapta, lehet nem is tetszik neki az illat, de amikor találkozik vele, azzal fújja be magát, hogy imponáljon. Amúgy meg használja a jól bevált parfümjét. A kis naiv azt hiszi, megtéveszthet téged, mert ő fél óra múlva már megszokja az illatot, te viszont még érzed. Ha eldugod, és nem cirkuszolsz miatta, azt fogja gondolni, elhagyta. Nyilván nem rajtad keresi azt, amiről te elvileg nem is tudsz. Ebben a helyzetben én is csak annyit tennék, hogy meglóbálom az orra előtt a parfümöt. A félrebeszélésre nincs szükségem, hogy mivel turkáltam a táskájában, neki joga van nem megmagyarázni a hazugságát. Ha támad, akkor tiszta sor, mi a helyzet. Írtad a búvóhelykeresét.. ez azért elég sokat elmond a dologról. Úgy emlékszem, egyszer már tettél fel kérdést, és más gyanús dolgokat is felsoroltál. A többség már akkor is úgy gondolta, a párod megcsal. Ha neked minden okod megvan ezt gondolni, a külső szemlélők is így látják, ő pedig nem magyarázza meg a dolgokat, akkor mégis mire alapozod, hogy nem? Arra, hogy miért nem bukott le eddig? Mert ügyes. De azzal biztosan tisztában vagy, hogy aki hűséges, amellett az embernek általában nincs ezerféle oka gyanakodni..
2014. okt. 16. 16:07
 65/115 anonim ***** válasza:
74%

azért hordja magával például mert bent rákérdezett a nő mikor véletlen meglátta a fiókban hogy miért nem viszed haza, tán nem mered kirakni a feleséged elé, ilyen nyuszkó vagy? Lehet biztatta is hogy találjon ki valami sztorit hozzá hogy pl összedobták a pénzt a munkatársak mikor szülinap/névnapja volt és ezt kapta a csapattól.

Tényleg, szoktak ilyesmit ünnepelni bent? Mert ez még elképzelhető. Mi ajándékoztunk már nyakkendőt férfi kollégának, az is elég "intim" ha valaki félreérti....

2014. okt. 16. 16:08
 66/115 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy biztos vagyok a dologban, csak nem akarom elhinni!!! Próbálok kapaszkodót keresni, de asszem egyértelmű... Attól nagyon félek, mi lesz ebből az egészből. Ha ez tényleg igaz... életemben nem csalódtam ekkorát!!! Mondjuk annak a nőnek is pofa kell hozzá, aki tudja, hogy kisbabánk van...
2014. okt. 16. 16:12
 67/115 anonim ***** válasza:
100%

#63-nak

igazad van, fura lenne ha kidobná a rúzsom. De azért az picit más. De tegyük fel hogy nem rúzsozom magam és egyszercsak talál egy vörös, márkás rúzst a kistáskámban. Így már más a helyzet... én meg csak hebegnék-habognék hogy honnan van... akkor azért egyértelmű hogy ennek a történetnek folytatása lenne és nem hagyná annyiban, nem hinném hogy a párom szó nélkül elviselné hogy valamikor nap közben vörös rúzst kenek magamra. Szóval érted... Itt valamit tenni kell, szó nélkül nem lehet hagyni szerintem.

2014. okt. 16. 16:12
 68/115 anonim ***** válasza:
100%
ne a nőt okold már, ne keress bűnbakot meg kibúvót a férjednek, még a végén meg is sajnálod hogy szegény párát csak elcsábította egy lo tyó. Itt egyedül a férjed tartozik feléd őszinteséggel és hűséggel, nem más.
2014. okt. 16. 16:15
 69/115 A kérdező kommentje:
Persze, hogy a férjem a hibás. Nem fogom szétverni a pcsa állkapcsát, de gondolatban azért igen:DDDD Most komolyan ennyit ér az embernek a társa? A gyermeke anyja? Hánynom kell. Ezernyi alkalmam lett volna és lenne is nekem is megcsalni őt, de SOHA nem tenném!!! Én miért tudok erkölcsös lenni?
2014. okt. 16. 16:18
 70/115 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyira nem egyértelmű mert csak nem olyan hülye, hogy a szeretőjétől kapott parfümmel fújogatja magát.. lehet, hogy nagyon nem tetszett neki az, amit tőled kapott, elmesélte valakinek ő meg mutatott neki egy avonos illatot, megtetszett neki és megrendelte. Azért titkolja, mert nem akar megbántani.
2014. okt. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!