Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?
Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?
Akkor ennek megint ugyanaz lesz a vege mint az elozo kerdeseidnek.. semmi. Mindenki elmondja h beszeljetek meg, ha megcsal gondold vegig elore h mit lepsz, megbocsajtasz, v ki pakol-ki megy. Csak tortenjen valami, mert igy nem hoszem h boldogan lehet elni! O jol elvan ahogy irod, a sajat erdeked lenne h erot vegyel madgadon!
2014. okt. 17. 10:32
103/115 A kérdező kommentje:
Nem akarok hazugságban élni. Több oldalról szerettem volna megközelíteni a szituációnkat, helyzetünket, de sok jót nem látok és mások sem.... de olyan borzasztó lelki állapotban vagyok, hogy minden összecsap bennem. Értelem-érzelem... mint amikor az egyik válladon az angyal, a másikon meg az ördög ül és ugyan azt a dolgot kétféleképp magyarázzák és most döntsd el, melyik az igaz. Kivül állóként másoknak én is csípőből adom az ötleteket, de gondolom azért néhányan saját tapasztalatból is tudjátok, hogy saját magatoknak ez milyen nehéz. Lehet körülményesnek, meg naívának nevezni, én is ezt mondanám magamról, de annyi mindent elvesztettem már az életemben... éppen most nem vagyok arra kész, hogy megint veszítsek... hülyeséget sem akarok csinálni... mi van, ha mégiscsak ártatlan félreértések sorozata az egész? Bár annál ez többnek tűnik, de mi van, ha mégis bennem van a hiba?
2014. okt. 17. 10:33
104/115 anonim válasza:
Es az h f g kiderulni h veletlen sorozat ha nem beszeltek? Nekem egyszer gyanus volt a parom, hazajott, leultettem, kerdore vontam. Nem csalt meg csak flortolgetett neten, beszeltunk sokat, h miert van ra szuksege...stb, elhittem, megbanta. Mondtam ha ujra elofordul osszepakolhatja a cuccat. Pedig nekunk is van kisbabank, de amig egy napig itthon ezen porogtem vegiggondoltam, h van e erom valni ha megis megcsalt, lett volna, en ugy ultem le, h vagy en porogtem tul, vagy elvalunk..
2014. okt. 17. 10:43
105/115 anonim válasza:
Igazad van, kívülről tényleg könnyű dumálni. De nem lenne jobb, ha tudnád mi a helyzet? Mert lehet, hogy feleslegesen őrlöd magad és nem is csal meg. Az is lehet ha kiderülne, hogy mégis, zokogva rágná a küszöböt a férjed, hogy fogadd vissza, nyilván szereti a gyerekét, téged is, csak lehet, hogy félrelépett. Nekem van barátnőm aki visszafogadta így a férjét, és már 4 éve teljesen jól megvannak, nagyon megbánta a pasi, amit csinált.
2014. okt. 17. 10:45
106/115 anonim válasza:
Hát te tudod, te életed. Ha neked ez így jó, akkor maradj benne. Nem tudom miért lenne rossz elveszíteni egy f@ss fejet, aki 4 hónapos baba ellenére félrejár.
Ha meg kiderül, hogy nincs semmi, akkor élhettek, mint Hamupipőkéék.
Én beszélnék róla, mihamarabb.
2014. okt. 17. 10:46
107/115 anonim válasza:
Van egyébként egy nagyon bíztató jel, ami arra utal, hogy nem csal meg. Az, hogy mesél neked ilyeneket, hogy flörtöl, táncol a kolléganőjével. Ilyet nem szoktak mesélni azok, akik megcsalják a párjukat, kerülnek minden ilyen témát, egyrészt a lebukás veszélye miatt, másrészt megkapják a kellő pozítív megerősítést a szeretőtől. Amikor ezt meséli neked, kicsit féltékennyé akar tenni, ezt nem szokták megkockáztatni a megcsalók, legfeljebb akkor ha iszonyúan ügyesen csinálják, de a te férjed nem ilyen.
2014. okt. 17. 10:50
108/115 anonim válasza:
Azért szerintem neki is jócskán van vesztenivalója, hiszen ha elhagyod ott a gyereke ugye és hát a havi 70ből bizony ő sem tudna egyedül megélni...És még dönthetsz úgy is hogy Te is a saját utatdat járod a házasságon belül, sajnos ha huzamosabb ideig fogsz azzal a tudattal élni hogy a férjed melletted máshoz is jár és ezt te látszólag elfogadtad, egy idő után neked is kelleni fog valaki szerintem. Ha meg nem, akkor nem fogod ezt így elviselni sokáig.
2014. okt. 17. 11:07
109/115 anonim válasza:
A gyerek még kicsi, de nem hülye. Ha te feszült vagy, hidd el, hogy az neki se jó. Addig amíg nem csinálsz semmit, a férjed is folytatni fogja a dolgot. Tényleg meg akarod várni, hogy esetleg ő akarjon válni más nő miatt?
2014. okt. 17. 13:30
110/115 anonim válasza:
Az nem igaz, hogyha a kolléganőiről meg flörtökről mesélget, akkor nem lép félre! Dehogynem! Ugyanúgy megteheti. Ez csak jellem kérdése, hogy mellette még beléd is akar-e rúgni, hogy fitogtassa, ő bármit megtehet következmények nélkül, vagy "csak" félrelép, hogy fényezze az egóját.
Amúgy nem tudom, hány éjszaka tudsz még lefeküdni mellé az ágyba, azzal a tudattal, hogy vajon ma kinek az ágyában kalandozott..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!