Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?
Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?
Nem lehet hogy a családból kapta vkitöl?pl anyujától?
2014. okt. 16. 15:40
42/115 anonim válasza:
Ha nem szeretö miatt van,akkor legalabb mondja meg honnan.
2014. okt. 16. 15:40
43/115 A kérdező kommentje:
Ha a családból kapta, akkor miért tagadja?
2014. okt. 16. 15:41
44/115 anonim válasza:
Az, hogy tagadja egyértelműen gyanakvásra ad okot, nincs ezen mit magyarázni. Akár nő, akár fogadás, akár rózsaszín vizilovak, akár a pénzhiány... de ha tagad, akkor azért, mert te nem örülnél/mérges lennél a valódi ok miatt. Magyarul lehetsz rá mérges.
2014. okt. 16. 15:45
45/115 anonim válasza:
ha valaki szeretot tart, de nem akarja hogy kideruljon akkor szerintem nem hasznalna a szeretotol kapott illatszereket, lenne annyi esze hogyne buktassa le magat.
kulonben meg mi nem tudhatjuk mondd meg a ferjednek hogy megtalaltad es mondja el hogy honnan van. szerintem mire hazassagra jut valaki, mar felismeri ha hazudik a masik. szoval vallasd ki, utana donts belatasod szerint. de ha tenyleg szeretoje van meg ilyen komoly hogy ajandekoznak is, nem csak azert jarnak ossze hogy kieleguljenek, akkor zard le vele. de szivbol remélem hogy van ra magyarazat es csam nevetni fogtok rajta, hogy mit ossze kombinaltal
2014. okt. 16. 15:45
46/115 anonim válasza:
Ha meg szembesíted, mond el, hogy véletlenül találtad meg, nem lenne joga kiakadni, mert ő meg hazudott a parfümről.
Szerintem csak azért nem akarsz rákérdezni, mert félsz attól, hogy bevallja, hogy van valakije, de hidd el, így csak rosszabb lesz :(
2014. okt. 16. 15:47
47/115 A kérdező kommentje:
44-es ott a pont! :D Biztos berágnék, bármi is az ok.Az, ha magának vette, nem lenne gond. Nem lennék érte mérges... Az is érdekes, hogy ha nagyon be kell fújni magát, akkor a régi parfümjét használja, amit szintén magával cipel minden nap. Én sem hordok két parfümöt a táskámban...
2014. okt. 16. 15:48
48/115 A kérdező kommentje:
45-ös erre is gondoltam,hogy miért akarna lebukni, ha már így is necces, hogy többször rákérdeztem.
2014. okt. 16. 15:50
49/115 anonim válasza:
most olvastam mit irtal. buvohely kereses el volt neki mentve, es utana még rad volt merges?
mi itt a kerdes akkor?
jogàsz vagy, de nem tudod hogy beszélj a sajàt férjeddel? legalább ne kamuzz, amikor làtod hogy segíteni pròbàlunk
2014. okt. 16. 15:51
50/115 anonim válasza:
Hát én biztos hogy nekiesnek és kikerdeznem alaposan, de én ilyen alkat vagyok. Ilyennek szokott meg a férjem :) Egyébként nem baj, ha féltékenykedsz, szeretik a férfiak, igazi alfahimnek érzik magukat tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!