Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen apró marhaságot miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?

Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?
2014. okt. 16. 14:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
85%
Avon+ferfi?? tuti vmi notol kapta :-(
2014. okt. 16. 14:57
 12/115 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy éppen azért rejtegette, mert drága volt és most nem engedhetnétek meg magatoknak. :-)
2014. okt. 16. 14:58
 13/115 anonim ***** válasza:
96%

#10 kedves kérdező a sok egyértelmű válasz közül kiragadtad azt, amelyikkel védheted a férjed magaddal szemben

tehát újra: nőtől kapta (aki járatos Avonos rendelésben), és a szülinapjára kapta ... nő nem szokott parfümöt ajándékozni férfinek csak úgy, ahhoz kapcsolat kell

tehát mi a kérdésed ezek után?

14/115 A kérdező kommentje:
Én is parfümöt vettem neki, de azt nem használja. Rákérdeztem, miért? Mert nem akart megbántani, de nem tetszik neki.
 15/115 A kérdező kommentje:
Nekem is az a fura, hogy katalógus termék és parfümöt férfinek én is csak apunak meg a férjemnek vennék. Kollégának nem!Ahhoz meghittebb viszony kell.
2014. okt. 16. 15:00
 16/115 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem szeretője Avonozik és neki akar így kedveskedni:(

Sajnos semmilyen más reális magyarázat nincs erre, kezdj el gyanakodni. Biztos hogy az egész időt amíg távol van otthonról a melóban tölti? Céges buliról is leléphetett fél óra után (ott fújta be magát) vmi indokkal.

Esetleg az ember még a húgának/nővérének/anyjának/női rokonának segítene úgy, hogy rendel, de azt meg nem titkolná.

Ha tuti nem kolléga, akkor kezdj el gondolkozni melyik női ismerősök avonoznak.

2014. okt. 16. 15:02
 17/115 anonim ***** válasza:
96%
Avon parfüm??? Akkor tuti hagyta magát bent valamelyik kolléganő által rábeszélni a rendelésre, de neked nem merte bevallani. Ettől még nem biztos hogy van köztük valami de azért az esély megvan rá sajnos :(
2014. okt. 16. 15:04
 18/115 anonim ***** válasza:
93%

Tapasztalatom szerint férfi nem rendel Avon katalógusból, még másnak sem, nemhogy magának.

Szerintem is ajándék egy hölgytől. Hogy milyen hölgytől, az már más kérdés.

Mit is mondtál, mit mondott, honnan van?

2014. okt. 16. 15:05
 19/115 A kérdező kommentje:
Hát ez az 18-as! Mikor megkérdeztem mi ez az új illat (több nap is), akkor hülyének nézett, hogy képzelődöm... Honnan van? Nincs is neki:DDD Vicc
2014. okt. 16. 15:10
 20/115 anonim ***** válasza:
90%

# 17

Jaja, lehet csak hagyta magát rábeszélni valamelyik Avonos ismerősétől egy parfümre, már nem hagyta az illető békén, ezért vett egy parfümöt...erre gondoltam én is először. De...akkor miért nem olcsóbb dolgot vett és hasznosabbat? :O

2014. okt. 16. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!