Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?
#10 kedves kérdező a sok egyértelmű válasz közül kiragadtad azt, amelyikkel védheted a férjed magaddal szemben
tehát újra: nőtől kapta (aki járatos Avonos rendelésben), és a szülinapjára kapta ... nő nem szokott parfümöt ajándékozni férfinek csak úgy, ahhoz kapcsolat kell
tehát mi a kérdésed ezek után?
Szerintem szeretője Avonozik és neki akar így kedveskedni:(
Sajnos semmilyen más reális magyarázat nincs erre, kezdj el gyanakodni. Biztos hogy az egész időt amíg távol van otthonról a melóban tölti? Céges buliról is leléphetett fél óra után (ott fújta be magát) vmi indokkal.
Esetleg az ember még a húgának/nővérének/anyjának/női rokonának segítene úgy, hogy rendel, de azt meg nem titkolná.
Ha tuti nem kolléga, akkor kezdj el gondolkozni melyik női ismerősök avonoznak.
Tapasztalatom szerint férfi nem rendel Avon katalógusból, még másnak sem, nemhogy magának.
Szerintem is ajándék egy hölgytől. Hogy milyen hölgytől, az már más kérdés.
Mit is mondtál, mit mondott, honnan van?
# 17
Jaja, lehet csak hagyta magát rábeszélni valamelyik Avonos ismerősétől egy parfümre, már nem hagyta az illető békén, ezért vett egy parfümöt...erre gondoltam én is először. De...akkor miért nem olcsóbb dolgot vett és hasznosabbat? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!