Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen apró marhaságot miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?

Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?
2014. okt. 16. 14:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 anonim ***** válasza:
"és nem hasznosabbat"
2014. okt. 16. 15:11
 22/115 A kérdező kommentje:
Mondjuk rábeszélésre akár nekem is vehetett volna valamit... nem?
2014. okt. 16. 15:13
 23/115 anonim ***** válasza:
85%
Ez a rabeszelosdi eleg naiv elkepzeles mar bocsi. Az ilyen gondolkpdassal szoktak nagyon meglepodni az emberek.
2014. okt. 16. 15:14
 24/115 A kérdező kommentje:
Hogy a fenébe leplezzem le? Ha megmondom, hogy megtaláltam, akkor nekem támad, hogy turkáltam a táskájában. Ott hurcolja magával minden nap. Bezzeg, mikor szabin volt itthon, akkor bent hagyta a melóhelyén. Nem turkáltam nála, csak egy csokit akartam beletenni a táskába meglepetésnek.. hát én jobban meglepődtem...
2014. okt. 16. 15:16
 25/115 anonim ***** válasza:
Nem naiv, csak levezette, miért is nem hihető a "csak vásárolt magának" dolog.
2014. okt. 16. 15:16
 26/115 anonim ***** válasza:
100%

Ezért írtam, hogy férfi nem rendel ilyesmit. Rábeszélésre sem. Amúgy ha magának is rendelte volna, akkor biztosan nem tagadná. Mi értelme lenne? 4500Ft-os parfüm azért még cseppet sem a drága kategória, ha valami huszonezres Bvlgari lenne, akkor oké, talán letagadnám, hogy beszereztem egyet magamnak. De nem, akkor sem tagadnám le, minek? Ha meg nem engedhetek meg egy ekkora összeget sem, akkor nem veszem meg, kész, parfüm nélkül lehet élni.

Én maradok annál, hogy ajándék valahonnan. Az, hogy tagadja, az már gyanús lenne, engem ne nézzen madárnak.

2014. okt. 16. 15:19
 27/115 anonim ***** válasza:
Nője van, fogadd el. Bár az is lehet, hogy kamu az egész sztori, ennyire nem lehetsz naiv.
2014. okt. 16. 15:20
 28/115 A kérdező kommentje:
Nekem is gyanús! Főleg, hogy a szülinapja után kezdett bűzleni tőle. De nem értem, hogy ha hárít és tudja ugye, hogy érzem rajta, akkor minek fújja be magát naponta vele? Naponta csak nem jár valami nőcskéhez...meg minden este érzem rajta könyörgöm.... nem értem....
2014. okt. 16. 15:22
 29/115 A kérdező kommentje:
Kedves 28! Nem vagyok naív. Csak kétségbeesett. Nagy különbség. Én is csak valami olcsó pcsára tudok gondolni!!!! Ezért írtam, hogy kinek mi az elmélete, mert ettől a gyanútól nem tudok szabadulni és csak hergelem magam. Nem akarok nekiesni, hogy akkor ki a K-ja és mióta tart, mert ha nincs igazam, akkor rohadt nagy gáz lenne, nem???
2014. okt. 16. 15:23
 30/115 anonim ***** válasza:
100%
Amugy köztetek minden ok?Lehet,hogy szeretöje van?Mas furcsa dolgot nem vettel eszre?
2014. okt. 16. 15:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!