Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen apró marhaságot miért titkolnátok?
Figyelt kérdés
A férjemnek új parfümje van. Hogy mikor tett rá szert,nem tudom, de kb a szülinapja utáni időszakban kezdtem rajta ismeretlen férfi parfümöt érezni. Mikor rákérdeztem letagadta és totál hülyének nézett, hogy képzelődöm. Véletlenül ráakadtam az üvegre, az illat egyezik, de rejtegeti előlem és csak munkahelyen használja, itthonra nem. Este persze érzem, árad belőle...Most komolyan... jó én se számolok be róla, ha veszek új illatszert, de ha megérzi, rákérdez, akkor elmondom, hogy igen nemrég vettem, tesómtól kaptam stb. Szerintetek?2014. okt. 16. 14:45
1/115 anonim válasza:
Kapta a nőjétől bent a melóhelyen. Vagy. Van bent egy munkatársnője aki beszélt neki erről az illatról hogy mennyire szereti, ezért megvette magának. Ez tényleg egy olyan piti dolog amiről nem hazudna alap esetben az ember. Szerintem.
3/115 anonim válasza:
ezt bizony a szeretőjétől kapta ... na jó, lehet, hogy még nagyon az elején tartanak
4/115 anonim válasza:
szeretetőtől van
vagy a szerető miatt fújja magát
mert egy ilyet mégis miért titkolna???
5/115 anonim válasza:
Hat nem neked akar tetszeni ezek szerint az biztos!
6/115 anonim válasza:
(én is el szoktam dugni néhány dolgot, mert szégyellem, hogy magamra költöttem...)
7/115 A kérdező kommentje:
Nemrégiben céges partin volt. Ott a régi parfümjével fújta be magát. Nem itthonról ment, a munkából ment a buliba. Ha nője lenne bent, akkor ott rázta volna a muffját neki a buliban. Gondolom akkor azzal fújta volna be magát neki...
2014. okt. 16. 14:52
8/115 anonim válasza:
ki mondta hogy melóban van az új nő?
lehet "túlóra", "ebédidő", "megbeszélés"
9/115 anonim válasza:
akkor nem munkahelyi a barátnője
10/115 A kérdező kommentje:
6-os, férfi vagy? Mert ez viszonylag drágább parfüm (4500 Ft) mármint most nekünk drágább, mert igencsak rossz az anyagi helyzetünk. Egyébként nem drogériában lehet megvenni, csak AVon katalógusból. Soha nem rendelt ilyen helyekről, pedig a tesóm is Avonozik, de nem tőle van...
2014. okt. 16. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!