Minden nőnek van esélye?! Ki hiszi el ezt a marhaságot?
Szerintem van esélye, mert mindenki megöregszik egyszer, és sokan már csak érdekből is szeretnének maguk mellett tudni egy párt, aki ha betegek, rosszul vannak, tudja ápolni, mentőt hívni. Sokan férfiak,nők egyaránt félelemből nem maradnak egyedül, ami érthető. Tehát szerintem másnem 50-es éveiben mindenki elgondolkodik, hogy jó lenne valaki mellé.
Az azért nem igaz, hogy 50-60-as pasik fiatalokkal futnak, mert az ennyire fiataloknak nem kellenek. Esetleg néhány apakomplexusos lánykát ki tudnak fogni, de az úgysem lesz hosszútávú. Tehát ha fiatalabb nőkben gondolkodnak, akkor is min. 45 az a korosztály, akik hajlandóak velük komoly kapcsolat terén szóbaállni.
Már miért ne lenne mindenkinek esélye?
Azért minden nő képes arra, hogy ápoltan és igényesen megjelenjen.
Egyébként nem azért, de a kemény munka nem zárja ki a párkapcsolatot.
Anyukám is keményen dolgozott, sőt a családomban mindenki, mégis férjhez mentek fiatalon.
Azt pedig kénytelen vagyok megemlíteni, hogy nagy korkülönbséggel is létezik hosszan tartó, boldog kapcsolat. A barátnőm most ment férjhez, a férje majdnem 40 évvel idősebb nála, és sosem volt egyikük sem boldogabb. Egyiküknek sincsenek sem komplexusai, sem milliói.
Az érzések nem korhoz kötöttek.
8.
Most még lehet, hogy boldogok, de hogy lesz így a barátnődnek gyereke? Én nem borítékolnám a hosszú távú kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!