Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a férjem?
#26-os vagyok ismet
hogy egy ferfi miert csal meg egy not annak biza sok oka lehet, sajnos nem latok innen a fejecsked fejebe mert kulfoldon vagyok ;)
-irtad az operaciot, lehet hogy mar akkor "letett" rolad,
-lehet hogy tenyleg a terhesseg tudata es latvanya abranditotta ki.
-lehet szimplan csak megunt
Igazabol a tema szempontjabol teljesen lenyegtelen. Az hogy sirva bizonygatja artatlansagat, en kb. 6 eves voltam amikor anyamat atvagtam ugyanigy, es ez a "kepesseg" azota sem veszett el (az egy dolog hogy Istennek hala nem kell hasznalni). Az hogy neha eswzebejut hogy kedveskedjen--> az optimista velemenyem szerint dolgozik benne a buntudat, a pesszimista velemenyem szerint meg ez is jatszmazas: O egy arany ember aki a segged is kinyalja te meg itt vadaskodsz. Es hidd el ezt masnak is igy talalja.
Hogy megbocsatana a megcsalast reszedrol de azt hogy megvadoltad azt nem--> azt hitte hogy mekkora kiraly meg milyen okos, de kitudodott, verciki, es serti a buszkeseget, kb. mintha rajtakaptad volna letolt gatyaval.
Egy dolgot szerintem nem artana tudatositanod magamban, es ahogy kivettem a valaszolok tobbsege egyetert velem: ez nam arrol szol hogy allitolag a multban egyszer talan megcsalt vagy sem. Ez arrol szol hogy megcsal teged, nem egyszer, nem a multban, hanem valoszinuleg azota is folyamatosan.
Es persze hogy nem hagy el, stabil hatter, ott agyerek, melletted megtehet mindent, mosol fozol takaritasz, es ha epp nem er ra a szeretoje, vagy epp nem talalt ujat akkor meg mindig radmaszhat, te meg meg orulsz is neki.
En elhiszem hogy szereted, te mi oromod van egy olyan kapcsolatban ahol csak te adsz?
O megmondta, hogy nem szeret.
Idot ker - persze lebukott ugyhogy at kell szervezni a logisztikat--> hogy mennyi idot adj neki? semmit? ha azonnal nem tudja hogy az asszony meg a gyerek kell neki vagy a kobor suncik akkor szerintem nem is erdemes gondolkodni...
Mennyi idosek vagytok, mikor jottetek ossze?
Elotted hany noje lehetett??
Azert kerdezem , mert kozben az is eszembe jutott, hogy a fentieken kivul esetleg attol ijedt be, hogy itt a gyerek, itt az asszony is, ugyanazt a lukat kell betomni innetol kezdve forever. elkotelezodes es promoszkuitasi problemak?
Mondjuk az sem lenne rossz ha nem o menne el agyalni mert igy ergo o van donteshelyzetben, neked kellene hazakoltozni anyuhoz par napra, a gyereket otthangyni neki. ne mar hogy te kepesszel, neki kellene.
Ja, szerintem sokak neveben kerlek, ird mar le vegre, hogy mi volt az a "marhasag". Szulok bevonasa anyagi csod , de aztan megsem, kicsit zavaros...meg amugyis, kivancsi vagyok
Hűűűűűűű köszönöm 26-os :DDD De tényleg.
Én nem fogok innen elmenni, mert az ÉN házamban lakunk. A marhaság, amit elkövetett mindegy, hogy mi. A következménye az lett, hogy kirúgták és nem tudtuk fizetni a lakáshitelemet, és anyósomék házán is jelzálog volt, amit a férjem vett fel, ergo az én házam és a mamáék háza is ment volna a banknak, mi meg a híd alá.
Egyébként 35 éves vagyok. 4 éve vagyunk együtt. 3 éve is volt egy ügye, mikor egy tök ismeretlen pasi megkeresett engem, hogy az ő fiatal (20 év körüli) csajával van viszonya a férjemnek és jobb, ha én is tudok róla. Leveleket mutatott nekem, aztán azt mondta, hogy igazából csak kitalálta az egészet, meg sem történt, csak a barátnője hamisította a leveleket, hogy féltékennyé tegye őt. Akkor is állt a bál, akkor nagyon kiakadtam, de kimagyarázta és főleg, hogy a pasi visszavonta a vádat.... Szóval nem tudom.
hiába tartod magad jó nőnek meg stb.
őt véded minden sorral,
tudod kinek kéne egy ilyen férj? senkinek. hiába feszes a segged, önbecsülésed nincsen
ismet 26os, illetve 42es.
sajna mond valamit az elottem szolo, amig ilyen szinten megalazod magad o van nyero helyzetben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!