Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom elvenni a férjem fizetését ebben a helyzetben?
Nincs hozzá jogod.
Bár mondjuk én nem sokáig lennék együtt egy játékfüggővel, még külön kasszával sem.
Az en volegenyem pedig a bingoba jart...
megmondtam hogy vagy en vagy a bingo.. Leallt vele,aztan megint elkezdte,most elszedem a fizeteset hiaba jog ide vagy oda... mostmar nem jar... kerd el nyugodtan,a ferjed..
Jogod nincs hozzá.
De sok esetben csak ez segít. Én is függő voltam (más függőség, de hasonló dinamikájú) és nagyban segítette a gyógyulásom az, hogy a körülöttem lévők a sarkukra álltak és gyakorlatilag teljesen bekorlátoztak. Gyakorlatilag egy időre gyerekstátuszba raktak. Durva módszernek tűnhet, de sokszor csak ez segít.
Mond neki, hogy mától külön kasszán vagytok. Kérd, hogy adja oda minden költségnek a felét.
Csinálj előre egy havi költségvetést. Ha ilyen emberrel akarod leélni az életedet, tisztázzátok a játékszabályokat.
Ha nem fizet, add be válópert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!