Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A párom 3 műszakban dolgozik, én pedig 2-ben. Van olyan hét, amikor ő éjszakás, én pedig délutános vagyok. Ez azért gáz, mert én azon a héten nem tudok takarítani, meg úgy semmit csinálni, mert amíg én itthon vagyok, ő alszik. Gyakorlatilag a vasaláson kívül mást nem csinálhatok, mert a párom felébred arra, ha megengedem a csapból a vizet, felkel a mosógép hangjára, a porszívó hangjára, főzni sem tudok, mert "ne zörögjek a konyhában", stb. Számomra ez már tarthatatlan, hogy a reggeli műzlimet is szemenként kell beletennem a tálba, mert azzal is zörgök és felébresztem.2014. szept. 6. 12:35
1/11 anonim válasza:
Használjon füldugót, vagy csinálja meg ő délután, ha felébredt.
3/11 anonim válasza:
Szinten ilyen beosztasban dolgozunk, plusz gyerkoc is van. Kicsit tulreagalja a parod ezt az ejszakazast es az alvast valoszinu nem farad el igazan. Ha lesz gyereketek, akkor mi lesz??? Szegre akasztja, ha o alszik?
Akkor, hogy ottletet is adjak:
-fuldugo
-ne fekudjon le reggel mikor hazaer, hanem segitsen Neked takaritani, aztan delutan aludhat kedvere az ures csendes lakasba.
4/11 anonim válasza:
Becsukod rá az ajtót és csinálod a melódat. Ha még ez is probléma, akkor füldugó, de senkinél nem áll meg az élet ha éjszakás.
5/11 anonim válasza:
Füldugó és akkor mindenki jól jár.
6/11 anonim válasza:
Csukd be az ajtaját, és ne zörögj túl hangosan. Ennyitől nem szabad felébrednie.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Sajnos ha becsukom az ajtót, akkor is hallja, mert kicsi a lakás.
2014. szept. 6. 13:52
8/11 anonim válasza:
Szerintem is az a megoldás, hogy délelőtt segít, délután alszik, amíg te dolgozol. Nálunk is így működött.
Nem alkalmazkodhatsz mindig csak te hozzá, takarítani és főzni pedig muszáj néha, ezt meg kell értenie.
9/11 anonim válasza:
Füldugó; munkahely és/vagy műszakváltás.
10/11 anonim válasza:
szerintem segítsen a házimunkában amikor haza megy és utána aludjon.Ő porszívozzon ki amig megy a mosógép, te pedig főzzél.Utána tud aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!