Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tudok csinálni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A párom 3 műszakban dolgozik, én pedig 2-ben. Van olyan hét, amikor ő éjszakás, én pedig délutános vagyok. Ez azért gáz, mert én azon a héten nem tudok takarítani, meg úgy semmit csinálni, mert amíg én itthon vagyok, ő alszik. Gyakorlatilag a vasaláson kívül mást nem csinálhatok, mert a párom felébred arra, ha megengedem a csapból a vizet, felkel a mosógép hangjára, a porszívó hangjára, főzni sem tudok, mert "ne zörögjek a konyhában", stb. Számomra ez már tarthatatlan, hogy a reggeli műzlimet is szemenként kell beletennem a tálba, mert azzal is zörgök és felébresztem.
2014. szept. 6. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Használjon füldugót, vagy csinálja meg ő délután, ha felébredt.
2014. szept. 6. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Aludjon a pincébe.
2014. szept. 6. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szinten ilyen beosztasban dolgozunk, plusz gyerkoc is van. Kicsit tulreagalja a parod ezt az ejszakazast es az alvast valoszinu nem farad el igazan. Ha lesz gyereketek, akkor mi lesz??? Szegre akasztja, ha o alszik?

Akkor, hogy ottletet is adjak:

-fuldugo

-ne fekudjon le reggel mikor hazaer, hanem segitsen Neked takaritani, aztan delutan aludhat kedvere az ures csendes lakasba.

2014. szept. 6. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Becsukod rá az ajtót és csinálod a melódat. Ha még ez is probléma, akkor füldugó, de senkinél nem áll meg az élet ha éjszakás.
2014. szept. 6. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Füldugó és akkor mindenki jól jár.
2014. szept. 6. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Csukd be az ajtaját, és ne zörögj túl hangosan. Ennyitől nem szabad felébrednie.
2014. szept. 6. 13:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Sajnos ha becsukom az ajtót, akkor is hallja, mert kicsi a lakás.
2014. szept. 6. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a megoldás, hogy délelőtt segít, délután alszik, amíg te dolgozol. Nálunk is így működött.

Nem alkalmazkodhatsz mindig csak te hozzá, takarítani és főzni pedig muszáj néha, ezt meg kell értenie.

2014. szept. 6. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Füldugó; munkahely és/vagy műszakváltás.
2014. szept. 6. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem segítsen a házimunkában amikor haza megy és utána aludjon.Ő porszívozzon ki amig megy a mosógép, te pedig főzzél.Utána tud aludni.
2014. szept. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!