Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te milyen helyzetben, napszakb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te milyen helyzetben, napszakban jelentetted be a párodnak, hogy elválsz? Hogyan lehet ezt kíméletesen csinálni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. dec. 31. 17:59
 1/10 FIVESTAR ***** válasza:
62%
Idealis hajnali 3-kor, mert akkor ugyis félálomban van es szarik az egeszre xdd
2013. dec. 31. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem napszaktól és nem helyzettől függ szerintem, hanem attól, hogy milyen módon közlöd a pároddal, hogy nem kívánsz többé vele lenni. Lehetőség szerint ezt ne a születésnapján tedd, de nekem az a tapasztalatom, hogy felesleges húzni és a megfelelő pillanatra várni, mert olyan nincsen.

A másik, hogy akármilyen kíméletesen is akarod ezt a párod tudtára hozni, nagy mértékben függ a szakítás lezajlása az adott pár hozzáállásától. Van, aki elfogadja és ha még fáj is, békében le tudja zárni a kapcsolatot, de van aki mindent megtesz azért, hogy megbánd, amit "tettél".

Volt olyan párom, akivel szépen, nyugodtan leültem megbeszélni, hogy beleuntam az évekig tartó próbálkozásba és nem kívánok tovább nyűglődni. Jó kis verést kaptam érte, aztán meg a térden állva könyörgést, hogy bocsássak meg. Akkor nagyon haragudtam rá, de most inkább úgy gondolok vissza, hogy megkönnyítette az elválást ezzel a húzásával.

32/N

2013. dec. 31. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

"Hogyan lehet ezt kíméletesen csinálni? "

Gondolom előzőleg tudtára adtad már, hogy mit nem bírsz, min kellene együtt változtatnotok, ezért a legkíméletesebb úgy lenne, hogy "sajnos minden igyekezet ellenére mégsem megy ez nekünk" vagy valami ilyesmi. Azt nem féltételezem, hogy azonnal a válással toppansz elé anélkül, hogy megpróbáltátok volna rendbehozni, ezért olyan nagy megrökönyödés biztosan nem lesz.

2013. dec. 31. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:
1%
2-es, biztosan megérdemelted. Elnézést a lepontozó hp-któl.
2013. dec. 31. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Én csak annyit mondanék, hogy ne munka előtt...

Igaz az szakítás volt nekem, de 4 év után szóval :)

Nem tudtam bemenni, összetörtem. Ugye ezt meló előtt közölte.

Próbaidőn voltam, kirúgtak.

2013. dec. 31. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

nem voltam túl kíméletes, ugyanis karácsony előtt közöltem az exxel a szakítást.

azért őt sem kell sajnálni, szilveszterkor már az új csajszit kezelgette.

szerintem pénteken a legjobb, mert utána van egy hétvégéje hogy megnyugodjon, kicsit kesereghessen és ne a munkájában akadályozza a dolog.

2013. dec. 31. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Hétvégén (a korábban említett okok miatt) elmentünk egy étterembe és ott normális hangnemben megbeszéltük, hogy vége.
2013. dec. 31. 18:47
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Gratulálok 4- es! Egyszer sem álltál sorba észért...

Nekem is volt olyan pasim, akinek a verés- könyörgés kombo jelentette a problémamegoldást! Meg is kapta a magáet...úgyhogy 4- eske húzd meg magad, ha te is így kezelsz konfliktust! :-D

Tök mindegy mikor jelented be, amelyik nem bírja feldolgozni, az úgyis veszekedni fog!

2013. dec. 31. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
22%
8-as, biztosan nyomós oka lehetett rá, nem ismered a kérdeződ, aki kérdez itt mindig csak a pozitívumokat mondja magáról, de egy válás 2 ember hibájából adódik.
2013. dec. 31. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősünk felesége hazament a munkából, köszönt otthon, elővett egy bőröndöt és elkezdett pakolni. A férj megkérdezte, hogy mit csinál, ő meg közölte, hogy elköltözik, és holnap megy az ügyvédhez a válási papírok miatt. Ez olyan este 6 óra körül lehetett. A férj nem igazán tudott se köpni, se nyelni, a nő 8-kor már a szeretőjénél épp kifele pakolta a bőröndöt nagy valószínűséggel. Kíméletesnek nem mondanám, viszont gyors és hatásos. Ha válást akarnék bejelenteni, én is csak úgy tenném, hogy azonnal szét is tudjunk költözni, mert nem akarnám még akár egy-két napig kerülgetni a másikat.
2014. jan. 1. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!