Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valas masfel eves gyerekkel? Tapasztalatok?
A kapcsolatunk helyre hozhatatlan mar a gyerek szuletese ota csak kinylodunk egymas mellett es barmit csinalok minden az en hibam:((majom,buta...stb vagyok egesznap!Probaltam beszelni vele de csak akkor halja meg mikor kellene neki valami(nemi eletre gondolok).
Van egy kozos gyerekunk masfel eves most es szeretnem kb.-ra tudni,hogy mennyi a valoszinusege,hogy a gyerek felugyeletet elnyerjem es tanacsokat varnek toletek.Miota ossze hazasodtunk azota nem dolgozom.A gyerekert oda van persze hacsak vallasrol van szo a hetkoznapokba csak megcirogatja egyszer-ketszer es ez neki a gyerekneveles,megis o az aki azt allitja nem vagyok jo anya,mert sokszor kifogy a turelmem.De ez annak tudhato.hogy haromeve kulfoldon vagyok a ferjem ide valo,nekem senkim nincs itt,a gyerekkel sem segit senki,sokszor amig furdom addig o a furdo ajto elott vegig sir.(nem furdethettem mindig magammal mert mar hideg van)egyszoval egy oram nincs szabad.Az apjat napkozbe 4 orat lattom es abbol 2-ot alszik a tobbin csak telefonalgat(ez a munkaja,o igy szokta kimagyarazni magat)ha elo hozzom hogy adjuk a gyereket bolcsibe es en is dolgoznek,mert ugy megse annyira unalmas:"Ez szoba se johet".Itt nincs megoldas akarhogy szeretnem is,mar inkabb utalom,mint szeretem ugy vagyok vele.De a valas az nagyon nehez es kilatastalan a vege,mert en haza szeretnek menni a gyerekkel a szuleimhez,a gyerek otthon is be van jelentve,szegenyesen ellnek a szuleim is de legalabb en tudnek dolgozni es addig anyu lenne a gyermekel csakhat ez nehez lenne a lathatas szempontjabol.A masik kilatas pedig az hogy itt maradnek de hogyan kezdjek neki mindennek egy filler nelkul?Mibol fizetnek lakbert,raadasul elore 2 honapra kell fizetni meg ennivalo...stb.Munka az kerulne de a bolcsire is kell fizetni es azt elore honnan?Ti mit tennetek?Gondoltam arra hazamennek es ott adnam be nem itt?mit gondoltok?olyan tanacstalan vagyok:(legszivesebben meghalnek ami eletben tart az a gyerekem mosolya)Ha sikerulne valahogy szabad legyek es a gyemekem magam mellett tudhatom tobbe ferfi se kell,undorodom toluk!es ha be is adom itt akkor egyutt kell vele eljek mig elvalasztnak es azutan hazamennek(ez meg rohejes tudom)De miiiiiit csinaljaaaaaak?!!!!Megkerlek csak az irjon kinek van tapasztalata vagy aki hasznos tanacsot tudd adni,mert mar elegem van a bunkok-bol.:(
Hol éltek külföldön? Mert ha ott étlek, ott házasodtatok, akkor az ottani jog a mérvadó, nem a magyar.
A fö gond nem is a válás, illetve a gyerekelhelyezés, hanem az, hogy utána te másik országba akarsz költözni a gyerekkel. Ehhez mindenhol a másik szülö beleegyezése szükséges, illetve ha bele egyezik is, a láthatással járó költségeket neked kellene kifizeni - az apa utiköltsége, szállás, kaja.
Én csak azt tudom leírni, amit én csináltam (itthon).
Nekem 1 éves volt a kislányom, egyetemre jártam, viszont a férjem sem volt bejelentve, feketén dolgozott. Amikor úgy döntöttem, el akarom hagyni, elkezdtem ezerrel munkát keresni, a gyereket meg bekönyörögtem egy bölcsibe, loptam-csaltam-hazudtam, de munka kellett, pénz kellett, nem volt választásom. Végül kaptam egy takarítói, meg egy fordítói félállást, és össze is tudtam hangolni őket.
Idő közben sikerült ismerősöknél egy szobát bérelni olcsóért, oda mentünk első körben. 2 hónap múlva már volt pénzem egy saját albérletre, igaz, anyukám nekem segített kicsit, de alapvetően egyedül csináltam végig.
Most éppen várom a válást, meg a jogerős gyerekelhelyezést, de mivel a bölcsőde is tudja igazolni, hogy a gyereket megfelelően nevelem, tudom igazolni, hogy van jövedelmem, illetve nálam volt a gyerek, szinte végig, ezért nem aggódom.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!