Milyen a nyaralás egy örökmozó, rosszcsont, kicsit hisztis és akaratos 4 éves gyerekkel, Horvátországban? Tapasztalatok, esetleg ötletek hgy hogy is kéne ugy csinálni hogy mindenkinek jo legyen?
Szia!
Én ugyan még Horvátországban nem voltam a gyerekeimmel de itthon sok helyre elmentünk velük. A lényeg, hogy folyamatosan le legyen foglalva és kifárasztva így nem lesz ideje rosszalkodni-hisztizni délutánra kidöglik alszik majd újult erővel nyüzsizik mint ahogyan azt a gyerekek ebben a korban teszik. Vinni kell neki elfoglaltságot amit szeret csinálni. Gondolom tengerpartra mentek homokozó felszerelést vigyetek és sokat pancsoljon. Legyen gyerektársasága. Kellemes nyaralást!
Ha a vizet szereti, szuper lesz. Ha annyira nem, akkor igyekezni kell megszerettetni vele. A tenger nagy mérete, a hullàmok visszarettenthetik, először csak lassan, óvatosan. Aztán lehet szabadjára engedni, ha már nem nagyon érheti bent meglepetés:)
Néhány kedvenc játékát vinném a megszokásképp, alvós cuccait. Étkezésekre, megszokott rendszerére, délutáni alvásra ugy figyelnék, mintha itthon lennénk. Én ugyanugy altattam délután, ha tetszett neki , ha nem, mint itthon. Vinném a kedvenc rágcsáit, mert az kint nem lesz.
Szóval szerintem a gyerekek jobban érzik magukat a vártnál a nyaralás alatt. Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!