Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megvisel a válás. Túlélési tippek? Mitől lesz elviselhetőbb? Tapasztalatok?
Minden veszteség esetén végig kell menni a gyász fázisain. Ha csak egy is kimarad, rosszabb... fokozatosan kell feldolgozni a veszteséget, és utána jobb lesz!
Mikor költözik el?? Ezt nagyon sürgősen rendezzétek le.
Én sem raktam ki a férjem (a lakás az enyém volt, egy szöget se vert be ott), mert "jaj szegény akkor hová megy", aztán jól ki is használt.
Amikor kitettem a szűrét, azóta sokkal jobb.
Nem is nagyon akkar ezekszerint a férjed költözni.
Véleményem szerint csak a száját jártatta de ugy igazábol esze ágában sem volt válni.Most jol feladtad neki a leckét.De teljesen igazat adok neked ha olyan nagyszáju viselje következményeit,és talán neked is nyugalmasabb napjaid lesznek.
9-én vigyél neki pár dobozt, segíteni pakolni.
11-én pedig ne legyen a lakásban és cseréld le a zárat.
Én itt cs.sztem el, mondta nekem is a férjem, hogy megy, költözik... már tényleg... de most nem tud, majd ekkor meg akkor. Több év is lett belőle, én meg tönkrementem benne. Ő meg élte világát. Légy határozott, állj a sarkadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!