Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben engedjek a férjemnek, vagy ragaszkodjak az eredeti megállapodáshoz a gyerek érdekében?
Lányunk szeptembertől ovis. Bölcsibe én vittem, útba esett a munkahelyemre menet. Az ovi messzebb van, nekem 8kor kezdődik a munkaidőm. Férjem munkaideje kötetlen.
Abban állapodtunk meg, hogy ő viszi a lányunkat oviba, mert akkor nem kell korán kelniük.
Most így néz ki egy reggel: én 7kor kelek, 7:30-kor indulok dolgozni, ekkor ébresztem őket.
Ha én vinném a lányunk: 6:30kor kelnék, a lányunk 6:50-kor, legkésőbb 7:30kor indulni kell, de akkor már nem biztos, hogy 8ra a munkahelyemen vagyok. A férjem akkor kel, amikor akar.
A férjem azt mondja, neki nagyon fárasztóak így a reggelek, mostantól vigyem én a lányunkat.
Jogos a kérése?
Nem jogos a kérése, közös gyerek, közös terhek. Neked még korábban kéne kelni, így ők egy órával később kelnek. És a te reggeled nem lenne fárasztó akkor? Ja, csak nem neki lenne fárasztó.
Szégyellje magát.
Szégyen, hogy apaként kimert ejteni a száján: "nagyon fárasztóak így a reggelek".
Rögtön falnak szaladok, mikor megkellet csinálni az nem volt fárasztó? Most már az? Nem igazán ideális apa típus, hogy ennyit sem akar a lányéért áldozni.
Az az szerintem, nem jogos a kérése.
Apuka nagyon korán elfáradt. Hát, hát.
A gyereket 18 (de inkább több) évre csinálta, jobb, ha szokja a gondolatot. Szedjen Magne B6 vitamint, vagy sportoljon, akkor majd nem lesz fáradt...
"ezek a csodálatos férfiak"
Ki mit szakajt, olyat szagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!