Van egy akusztikus gitárom aminek sokkal kisebb a teste mint az eredeti akusztikusnak! Soha nem láttam még gyerek gitárt. De a képről nem tudom eldönteni a méreteket hogy ez az-e! Létezik hogy ez gyerek gitár?
van egy teljesen normál nagy testű akusztikusom de most kaptam egy sokkal kisebbet fele akkora a teste!
De a húrláb és a nyereg is magasan van mint az átlag.. most nem tudom ez gyerek gitár? mert a nyaka ugyan olyan hosszú mint a normál akusztikusomnak.. most akkor ez égű ha gyerek gitár?
Vannak mindenféle méretek 1/2, 3/4 is igen, gyerekeknek.
Nem égő, csak idősebbeknek egy ilyen kis gitár kényelmetlen és nehézkes, nagyobb kell, ahogy egy felnőtt ember sem ül gyerekbiciklire, mert messzire nem jut vele.
és szerinted ha több éve áll a gitár mindenhol akkor lehet hogy szarok lesznek a húrjai? mert nem lehet behangolni az E húrt próbáltam felhangolni de de lent volt midig és hopp elpattan.. én meg:
-ANYÁD!!
Ha meg voltak feszítve a húrok, akkor lehet hogy tönkrementek.
1000-1500 Ft egy csomag új húr.
És persze mondanom kell hogy akusztikusra lesz?
Ééés űgye nem lesz baja ha vékonyan lefestem egy fekete spray-vel úgy hogy csak a fedőlapot érintse a festék és közben nincs rajta húr?
(letakarom az egyéb részeit)
"És persze mondanom kell hogy akusztikusra lesz?"
Persze és az sem mindegy, hogy fém vagy nylon húr.
A tiédre valószínűleg nylon húr kell.
"Ééés űgye nem lesz baja ha vékonyan lefestem egy fekete spray-vel úgy hogy csak a fedőlapot érintse a festék és közben nincs rajta húr?"
De, valószínűleg teljesen tönkreteszed. Egyrészt gusztustalan módon fog kinézni, másrészt nagyon ragadni fog, harmadrészt a minimális hangját is kinyírod a festékkel.
Köszönöm hogy így foglalkozol a kérdéseimmel! :)
van ám még :D baj ha fele nájlon fele fém húros gitárra ful fémet akarok tenni?
Nincs olyan, hogy fele.
Az teljesen nylon, csak fémnek tűnik, de a magja a vastagabbaknak is nylon.
Ha fémet raksz rá, akkor kiszakad a húrláb, elgörbül a nyak, 90%-ban tönkreteszed azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!