Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben a helyzetben engedjek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben engedjek a férjemnek, vagy ragaszkodjak az eredeti megállapodáshoz a gyerek érdekében?

Figyelt kérdés

Lányunk szeptembertől ovis. Bölcsibe én vittem, útba esett a munkahelyemre menet. Az ovi messzebb van, nekem 8kor kezdődik a munkaidőm. Férjem munkaideje kötetlen.

Abban állapodtunk meg, hogy ő viszi a lányunkat oviba, mert akkor nem kell korán kelniük.

Most így néz ki egy reggel: én 7kor kelek, 7:30-kor indulok dolgozni, ekkor ébresztem őket.

Ha én vinném a lányunk: 6:30kor kelnék, a lányunk 6:50-kor, legkésőbb 7:30kor indulni kell, de akkor már nem biztos, hogy 8ra a munkahelyemen vagyok. A férjem akkor kel, amikor akar.

A férjem azt mondja, neki nagyon fárasztóak így a reggelek, mostantól vigyem én a lányunkat.

Jogos a kérése?

2014. szept. 22. 12:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
59%
Mindig elfelejtem, hogy itt mindenki tökéletes :)
2014. szept. 22. 13:08
 12/37 anonim ***** válasza:
75%
A kompromisszumkötés híve vagyok. Szerintem nem kell hogy ez (vagy bármi más is) a te vagy az ő dolga legyen, egyszerűen legyen mindig megbeszélés kérdése, mindig az adott helyzet döntse el, kinek fér bele jobban az idejébe, "idegrendszerébe", kinek milyen nehéz napja lesz... stb. Másik megoldás ha megosztjátok ezt a feladatot. Egyik héten te viszed, másik héten ő, aztán ennyi.
2014. szept. 22. 13:10
 13/37 anonim ***** válasza:
75%

Vigye csak a kislányt óvodába. Semmi, de semmi értelme nem lenne annak, hogy te vidd, a gyerek is jobban kipiheni magát. Apuka pedig emelje a s..gét és normálisan lássa el reggelente.

Én tuti, hogy egy leesett mákszemet nem engednék ebből!

...Biztos is, hogy neked nem fárasztó a korán kelés, munka, család ellátása és eddig is hawaii volt minden nap-minden éjjel a gyerekhez kelni, ápolni, foglalkozni vele, játszani stb. stb....

Na jó, abban az estben, ha apuka borzasztó sokat segítene a házimunkában, főzésben, gyerek ellátásában....talán elgondolkodnék...de nem...

2014. szept. 22. 13:10
 14/37 anonim ***** válasza:
58%

Ennyi információ tudatában jogos a te kérésed.

Persze ha ő éjjelig dolgozik, akkor nyilván az ő kérése jogos. Miért ilyen nehéz reggel felkelnie?

Szerintem a legjobb mindig a kompromisszum. Egyezzetek meg valamilyen heti rendben, hogy x napot te viszed, y napot ő. Így senki sem mondhatja, hogy csak rá hárul.

(Megjegyzem a fél hetes kelés sincs túl korán, szóval neked sem kell azért annyira korán kelned. Egyébként is csak egy fél órával alhatnál tovább. De gyerekek mellett már nem lehet annyit aludni :)

)

2014. szept. 22. 13:12
 15/37 anonim ***** válasza:
25%
Jézusom, ez de beteg probléma. xD Szerintem nem jogos. Kettőtök gyereke, nem?
2014. szept. 22. 13:13
 16/37 anonim ***** válasza:
37%
Meddig dolgozik este apuka?
2014. szept. 22. 13:15
 17/37 anonim ***** válasza:
87%

13-as vagyok...

Heti váltás csak akkor jöhet szóba, ha az apa hajlandó fél 8-ra vinni a gyereket. Egy 3 évessel nem lehet eljátszani, hogy egyik héten 7-kor, a másik héten 8-kor kel.

18/37 A kérdező kommentje:
Általában 6ig dolgozik, éjszaka soha. Max 7ig, de akkor már extrám dolog van.
 19/37 A kérdező kommentje:
A váltással az a bajom, hogy akkor nem lesz napirendje a gyereknek, mert naponta/hetente máshoz kell alkalmazkodnia.
2014. szept. 22. 13:17
 20/37 anonim ***** válasza:
83%

És másban segít? Mert ha ő minden megcsinál otthon, akkor az logikus feladatmegosztás lenne, hogy ezt viszont te intézed.

Tényleg nehéz így megítélni, hogy nem ismerjük a körülményeket.

2014. szept. 22. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!