Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben a helyzetben engedjek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben engedjek a férjemnek, vagy ragaszkodjak az eredeti megállapodáshoz a gyerek érdekében?

Figyelt kérdés

Lányunk szeptembertől ovis. Bölcsibe én vittem, útba esett a munkahelyemre menet. Az ovi messzebb van, nekem 8kor kezdődik a munkaidőm. Férjem munkaideje kötetlen.

Abban állapodtunk meg, hogy ő viszi a lányunkat oviba, mert akkor nem kell korán kelniük.

Most így néz ki egy reggel: én 7kor kelek, 7:30-kor indulok dolgozni, ekkor ébresztem őket.

Ha én vinném a lányunk: 6:30kor kelnék, a lányunk 6:50-kor, legkésőbb 7:30kor indulni kell, de akkor már nem biztos, hogy 8ra a munkahelyemen vagyok. A férjem akkor kel, amikor akar.

A férjem azt mondja, neki nagyon fárasztóak így a reggelek, mostantól vigyem én a lányunkat.

Jogos a kérése?

2014. szept. 22. 12:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
64%
Engem is apa vitt oviba anno, pont ugyanezek miatt.
2014. szept. 22. 13:19
 22/37 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk nalunk 8ra bent kell lennie a gyereknek az oviban.....
2014. szept. 22. 13:20
 23/37 aHermann ***** válasza:
89%

Szia!

Szerintem nem jogos a kérése. Gondolom még aludna egy kicsit, ezért kért meg téged. Feküdjön le időben!

Biztos, hogy korábban kellene indulnotok ha te vinnéd, mert az átöltözés se 2 perc.

Nálunk a férjem viszi a nagyot az oviba (én hozom el). Így beszéltük meg, mert sokkal egyszerűbb. "Egy kanyarral" utazik többet a munkahelyére (mondjuk a dugó sokszor bekavar), de akkor se morog, pedig én itthon vagyok a kisebb tesóval. Sőt már mondta, hogy ő szeretné el is hozni a fiunkat az oviból. :)

Ragaszkodj az eredeti megállapodáshoz. Azért az nem szép dolog, hogy ketten (te és a kislányotok) alkalmazkodjatok hozzá, mert neki fárasztóak a reggelek. Neked és a lányotoknak nem lesz fárasztó még korábban kelni?

24/37 A kérdező kommentje:

Az "esti műszak" az enyém, hiszen ő sokáig dolgozik.

Hét közben nem csinál házimunkát, max mosogat. Hétvégén együtt csináljuk, kivéve a mosás-vasalás, az az én feladatom. Lakásban lakunk, férfimunka nem nagyon van.

25/37 anonim ***** válasza:
89%

De mi a baja konkrétan a férjednek? Valami indoklást csak mondott?

Nem tud fél 8-kor felkelni? Mert az elég durva, ha csak nem későn fekszik le valamiért.

Vagy nem bír reggel a kislánnyal? Reggeliztetés, öltöztetés nem megy neki?

2014. szept. 22. 13:23
 26/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem jogos. Ilyen esetben azt kell(ene) nézni, hogy a gyerek tovább tud aludni, ami egy csöppségnél nem mindegy.
2014. szept. 22. 13:25
 27/37 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem magától értetődik, hogy ő viszi a kislányt, ketten vállaltátok a picit:)
2014. szept. 22. 13:33
 28/37 anonim ***** válasza:
7%

Vigye a férjed.

Kérdező, Te nem zuhanyzol reggel?!

Hogy lehet fél óra alatt elkészülni???

2014. szept. 22. 13:41
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
28: Én is fél óra alatt elkészülök simán, pedig valamennyire sminkelek is :) Sőt, ha sietek, akkor még gyorsabban is. Én egyébként este zuhanyzom, reggel mosakodás. Nyáron ha ezer fok van, akkor reggel is, de így is benne vagyok a fél órában.
2014. szept. 22. 13:43
 30/37 A kérdező kommentje:

Este zuhanyzok alaposan, reggel csak egy gyors zuhany, ez 5 perc, smink-haj 10, öltözés 5.

Mit kéne csinálni reggel?

Nem mondott semmi konkrétat, csak hogy fárasztó neki. Este mindent előkészítek, reggeli van az oviban 9ig, itthon csak kakaót iszik, amit én megcsinálok.

2014. szept. 22. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!