Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben a helyzetben engedjek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben engedjek a férjemnek, vagy ragaszkodjak az eredeti megállapodáshoz a gyerek érdekében?

Figyelt kérdés

Lányunk szeptembertől ovis. Bölcsibe én vittem, útba esett a munkahelyemre menet. Az ovi messzebb van, nekem 8kor kezdődik a munkaidőm. Férjem munkaideje kötetlen.

Abban állapodtunk meg, hogy ő viszi a lányunkat oviba, mert akkor nem kell korán kelniük.

Most így néz ki egy reggel: én 7kor kelek, 7:30-kor indulok dolgozni, ekkor ébresztem őket.

Ha én vinném a lányunk: 6:30kor kelnék, a lányunk 6:50-kor, legkésőbb 7:30kor indulni kell, de akkor már nem biztos, hogy 8ra a munkahelyemen vagyok. A férjem akkor kel, amikor akar.

A férjem azt mondja, neki nagyon fárasztóak így a reggelek, mostantól vigyem én a lányunkat.

Jogos a kérése?

2014. szept. 22. 12:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
76%
30: Hát akkor nincs sok dolga vele reggel, szóval így egyáltalán nem érthető, hogy ez miért olyan fárasztó neki.
2014. szept. 22. 13:55
 32/37 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt a kérést meg sem hallottam volna. Olyan szinten nem érdekelne a reggeli fáradtsága, hogy még csak beszélni sem állnék le erről. Hát a szentségit neki.
2014. szept. 22. 13:59
 33/37 anonim ***** válasza:
43%

Mutasd meg neki este ezeket a válaszokat...

(13-as voltam)

És az egyik előző válaszolónak teljesen igaza van...nem is kellett volna meghallani ezt a kijelentését, hogy fárasztó neki...

2014. szept. 22. 14:10
 34/37 anonim ***** válasza:
73%
Miért kellene reggel zuhanyozni????? Max ha 40 fok van
2014. szept. 22. 14:11
 35/37 anonim ***** válasza:
11%
Hát nem tudom utolsó...éjjel azért megizzad az ember, stb. Nálatok nem szokás reggel zuhanyozni?
2014. szept. 22. 21:52
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem, nem szokás ketszer zuhanyozni, csak ha nagyon meleg van. Hűvösen tartjuk a hálószobát, igy nincs mitől meg izzadni.
2014. szept. 23. 04:51
 37/37 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ez a fő kérdés, de én is szoktam reggel zuhanyozni ha megyek valahova. Főleg ha 7 előtt kell kelnem, mert a zuhanyzástól ébredek fel. Ha valamelyiket kihagyom nagy ritkán, az az esti fürdés.

A kérdésre nem tudok válaszolni, mert szerintem ezt meg lehet beszélni a férjeddel és találtok megoldást.

2014. szept. 23. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!