Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egyre többet veszekszünk a feleségemmel, mert ő nem igényes a környezetére, nem takarít, nem tart rendet maga körül. Volt már valaki hasonló helyzetben? Megváltozhat egy ilyen nő, aki 38 évig így élt? 35/F
Próbáltam már rengetegszer beszélni vele erről, de mindig csak a kifogásokkal jön, hogy ő fáradt, aztán meg persze kiborul.. MINDIG FÁRADT?!?!
Hagyjam el, mert nem takarít?
Hogy vehetném rá, hogy takarítson és ne csak akkor, ha én szóvá teszem? - emiatt persze én vagyok a rendmániás! Tanácsok? Tippek? Ötletek?
Megváltozni már biztos nem fog, én csak azt nem értem miért vetted el egyáltalán, előtte nem idegesített, hogy ilyen?
27F
Ha néha néha nincs kedve, fáradt, azt meg lehet érteni, de ha mindig mocsok van körülötte, akkor nem most vált ilyenné...tehát a millió dolláros kérdés, hogy minek vettél el egy ilyen nőt?
Amúgy nálunk is munkamegosztás van mert mindketten dolgozunk. De néha előfordul hogy nincs kedvem felmosni, vagy a férjemnek nincs kedve teregetni. Akkor a másik megcsinálja. De egyikünk sem használja ki a másikat ilyen szinten mint a te feleséged.
Azért nem csinálja mert tudja hogy háborogsz ugyan, de mégis megcsinálod helyette. Mosni szokott? Ha nem, és te indítod a mosógépet, te teregetsz, akkor csak a saját ruháidat mosd ki:) saját edényeidet mosogasd el, és dugd olyan helyre, ahol nem találja meg.....
Ha majd mocskos büdös ruhában jár dolgozni és rosszul lesz mert szennyes edényből evett akkor csak észreveszi magát. Ja, és ne főzz rá, csak magadra.
Tudod, mintha egy makacs gyereket nevelnél aki nem tart rendet a szobájában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!