Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem beteg es en nem birom igy tovabb (? )
A ferjem beteg volt, megmutottek. Most jol van, de a mutet utan nagyon megvaltozott. Agyverzese volt ez miatt operaltak.
Elfelejt dolgokat pl. elmegy vasarolni mondjuk cukrot mert elfogyott fel ora mulva haza jon, persze cukor nelkul es boldogan mondja hogy 4 lottot vasarolt ... ez meg ugye a legenyhebb. De van ugy fontos dolgokat felejt el, az edesapja a repteren varta o meg a nyugati pu-ra ment ki (a szulei videken elnek es vonattal szoktak jonni, de most nyaralasbol jottek repulovel o meg ezt elfelejtette.)
De ami a legboszantobb, hogy meghazuttol. Nem ismeri be hogy beteg inkabb engem hibaztatt mert en nem mondtam..... es o azert nem csinalta meg.
Fiatalok vagyunk en 29 o 32, 10 eve ismerjuk egymast es 7 eve vagyunk hazasok. Nagyon szeretem es nem akarom elhagyni, de igy gyereket sem merek valalni.
Nem tudom mit tegyek mert igy en is megbolondulok.
orvosok mit mondanak? változik, vagy így marad?
tudja, hogy meghazudtol vagy ez is kiesik neki?
Az a helyzet, hogy erről szól az a bizonyos "jóba-rosszban, egészségben-betegségben"
Legyél kicsit türelmesebb, nem hibáztathatod a betegségéért.
Tudom, nehéz elviselni, de nem tehet róla.
Egyenlőre szerintem is várj a gyerekvállalással. Üéj ée veée erről eébeszélgetni, és mondd meg neki, fogadja el, hogy még nem épült fel, és ne téged hazudtoljon meg azért, mert az ő áééapotában nem emlékszik dolgokra.
Mondjuk szerintem, mivel tudod te ezt jól, jobban oda kellene figyelned rá, és többször emlékeztetni dolgokra.
Persze minden akkor sem kerülhető el. Orvos mit mond, milyen esélyei vannak a teljes gyógyulásra?
ja hogy szüljön gyereket?
és ő dolgozzon, gyerekkel legyen és mindent csináljon, mert a másik egy kg cukrot nem tud hozni?
meg majd azért szül, hogy legyen ki ápolja az apukát???? KÉRLEK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!