Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem beteg es en nem birom igy tovabb (? )
A ferjem beteg volt, megmutottek. Most jol van, de a mutet utan nagyon megvaltozott. Agyverzese volt ez miatt operaltak.
Elfelejt dolgokat pl. elmegy vasarolni mondjuk cukrot mert elfogyott fel ora mulva haza jon, persze cukor nelkul es boldogan mondja hogy 4 lottot vasarolt ... ez meg ugye a legenyhebb. De van ugy fontos dolgokat felejt el, az edesapja a repteren varta o meg a nyugati pu-ra ment ki (a szulei videken elnek es vonattal szoktak jonni, de most nyaralasbol jottek repulovel o meg ezt elfelejtette.)
De ami a legboszantobb, hogy meghazuttol. Nem ismeri be hogy beteg inkabb engem hibaztatt mert en nem mondtam..... es o azert nem csinalta meg.
Fiatalok vagyunk en 29 o 32, 10 eve ismerjuk egymast es 7 eve vagyunk hazasok. Nagyon szeretem es nem akarom elhagyni, de igy gyereket sem merek valalni.
Nem tudom mit tegyek mert igy en is megbolondulok.
Amikor elkezdtem olvasni a kérdést, azt hittem minimum 50 évesek vagytok. Nah de előttetek az élet.
Olyan ez a pasi mintha a gyereked lenne. Én elhiszem, hogy "egészségben betegségben", de ez így akkor sem jó. Egy önálló dolgot sem tudsz rábízni, és így munkát sem fog vállalni, speciel, tartsd el kettőtöket.
Erre a helyzetre nem szabad gyereket vállalni.
És gondolj bele, hogy ez csak rosszabb lesz.
Eleinte lehet téged szidnának, hogy hálátlan vagy, de amíg senki nem lépett a te cipődbe, tehát amíg nem nekik kellett a férjed mellett élnie, addig ne ítélkezzenek!
Emberek, könnyű szájhősködni, hogy "jóban rosszban egészségben betegségben", de amíg nem éltétek át, addig nem is fogjátok megtudni milyen nehéz lehet a feleségének is így.
Szegény férjed..sajnálom hogy egy ilyen feleség jutott neki!Úgy csinálsz mintha ő tehetne erről az egészről!Azt mondom elitta vagy eldrogozta volna az agyát,vagy az ő hibájából lenne akkor megérteném.De így?
Le lehet pontozni,de a kérdező egy önző idiota..akit idegesít a férje betegsége és nem tudja ezt elfogadni,mert ha eltudnád,akkor nem akarnád belebeszélni hogy már pedig ő beteg,de abban nem segítesz hogy ne érezze annak magát.
könnyen ítélkezünk
de amíg valakivel nem történt meg, addig nem tudhatja mit tenne.
én is azt mondanám, hogy a párom mellett maradnék, de ki tudja.
(szavazzatok le - köszi)
Nem érdekel ha lepontoztatok,a kérdező akkor is egy önző idiota...
Hamarosan jön a kérdés,hogy a férjemmel nem bírom ezt csinálni.Hogyan hagyjam el?Vagy hogyan mondjam el neki hogy van egy szeretőm...
Ne erezze annak magat? Az a bajom, hogy nem erzzi annak magat! Szeretem es sajnalom is! De lenne ra mod, a szellemi hanyatlasat kezelni igy a memori, executiv funkcio javulna valamennyit.
De o megsertodik ha azt mondom menjuk orvoshoz mert beteg!
Nem akarom elhagyni! Szeretem, igy betegen meg jobban ragaszkodok hozza. De igy mar nem birom tovabb es o nem akar valtozztattni.
Nem zarja el a gazt, nem zarja be az ajtot, elhagyja a lakas kulcsot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!