Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem beteg es en nem birom igy tovabb (? )
A ferjem beteg volt, megmutottek. Most jol van, de a mutet utan nagyon megvaltozott. Agyverzese volt ez miatt operaltak.
Elfelejt dolgokat pl. elmegy vasarolni mondjuk cukrot mert elfogyott fel ora mulva haza jon, persze cukor nelkul es boldogan mondja hogy 4 lottot vasarolt ... ez meg ugye a legenyhebb. De van ugy fontos dolgokat felejt el, az edesapja a repteren varta o meg a nyugati pu-ra ment ki (a szulei videken elnek es vonattal szoktak jonni, de most nyaralasbol jottek repulovel o meg ezt elfelejtette.)
De ami a legboszantobb, hogy meghazuttol. Nem ismeri be hogy beteg inkabb engem hibaztatt mert en nem mondtam..... es o azert nem csinalta meg.
Fiatalok vagyunk en 29 o 32, 10 eve ismerjuk egymast es 7 eve vagyunk hazasok. Nagyon szeretem es nem akarom elhagyni, de igy gyereket sem merek valalni.
Nem tudom mit tegyek mert igy en is megbolondulok.
2, 5 eve volt, de eleinte semmi problema nem volt.
Honapokkal a betegsege utana jelentkeztek ezek a dolgok (az orvos szerint ez "normalis" hogy ennyi idore ra jelentkeznek ezek a dolgok).
Üljetek le egyszer nyugodtan beszélni, írd fel, azon a héten mit felejtett el, szembesítsd vele. Mondd el, hogy aggódsz miatta, a férfiak sajnos nem ismerik be ha betegek.
ha ez nem használ, akkor - és csak akkor- mondd meg, hogy számodra ez nem megy hosszú távon, szerinte mi a megoldás.
Kezelni lehet es valamennyit javulna a memoria. De meg o nem ismeri be hogy beteg es nem megy orvoahoz addig semmit sem tehetek.
Sajnos munkaja nincs, az utobbi fel evben 3 helyrol kuldtek el (mindenki hibas csak o nem) 2 diplomaja van es 2 fels.fok angol nemet nyelv.vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!