Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem beteg es en nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem beteg es en nem birom igy tovabb (? )

Figyelt kérdés

A ferjem beteg volt, megmutottek. Most jol van, de a mutet utan nagyon megvaltozott. Agyverzese volt ez miatt operaltak.

Elfelejt dolgokat pl. elmegy vasarolni mondjuk cukrot mert elfogyott fel ora mulva haza jon, persze cukor nelkul es boldogan mondja hogy 4 lottot vasarolt ... ez meg ugye a legenyhebb. De van ugy fontos dolgokat felejt el, az edesapja a repteren varta o meg a nyugati pu-ra ment ki (a szulei videken elnek es vonattal szoktak jonni, de most nyaralasbol jottek repulovel o meg ezt elfelejtette.)

De ami a legboszantobb, hogy meghazuttol. Nem ismeri be hogy beteg inkabb engem hibaztatt mert en nem mondtam..... es o azert nem csinalta meg.

Fiatalok vagyunk en 29 o 32, 10 eve ismerjuk egymast es 7 eve vagyunk hazasok. Nagyon szeretem es nem akarom elhagyni, de igy gyereket sem merek valalni.

Nem tudom mit tegyek mert igy en is megbolondulok.

2014. okt. 2. 13:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
42%
Oké kérdező!De egyet nem írtál le.Mikor volt az agyvérzése?Mert 4 évvel ezelött,akkor megérteném,de ha mostanában akkor türelemre intenélek.Mint ahogy elöttem leírták,sokat javulhat,de lehet csak 1 vagy 2 év,és ha tényleg szereted akkor kitartasz addig mellette.Szóval mióta van ez?
2014. okt. 2. 14:09
 22/37 A kérdező kommentje:

2, 5 eve volt, de eleinte semmi problema nem volt.

Honapokkal a betegsege utana jelentkeztek ezek a dolgok (az orvos szerint ez "normalis" hogy ennyi idore ra jelentkeznek ezek a dolgok).

2014. okt. 2. 14:17
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fogadnám el, hogy "normális" sőt! ez aggodalomra adhat okot,jó lenne kivizsgálni. És keressetek egy jó neurológust.
2014. okt. 2. 14:18
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Normális hogy ennyi idő után...oké.De erre mit mond az orvos?Mert oké hogy normális,de mit mond várható javulás?Valamit csak mond...
2014. okt. 2. 14:23
 25/37 anonim ***** válasza:
96%
Én megértem a kérdezőt, hogy őszinte legyek. Lehet rosszul értelmezem, itt nem az a legnagyobb baj, hogy a férje beteg, hanem hogy nem akar semmit tenni a javulás érdekében. Lehet, hogy kéne keresnetek valamilyen jó rehabilitációs lehetőséget.
2014. okt. 2. 14:24
 26/37 anonim ***** válasza:
64%

Üljetek le egyszer nyugodtan beszélni, írd fel, azon a héten mit felejtett el, szembesítsd vele. Mondd el, hogy aggódsz miatta, a férfiak sajnos nem ismerik be ha betegek.

ha ez nem használ, akkor - és csak akkor- mondd meg, hogy számodra ez nem megy hosszú távon, szerinte mi a megoldás.

2014. okt. 2. 14:25
 27/37 anonim ***** válasza:
97%
Én láttam ilyent és nagyon nem fair a kérdezőt dobálni. Ott az ember képes volt eltűnni egy fél napra, majd egy végighúzott oldalú autóval hazaérni és amikor kérdezték, hogy mi történt teljes meggyőződéssel állította, hogy 3 évvel azelőtt amikor koccantak egyet akkor sérült meg a kocsi (igaz az egy másik autó volt amit azóta eladtak). Ő mondjuk pár évre rá elhunyt, de addig a hozzátartozóknak végtelen sok erőfeszítés és türelem kellett ahhoz, hogy menedzseljék a mindennapokat.
2014. okt. 2. 14:25
 28/37 A kérdező kommentje:

Kezelni lehet es valamennyit javulna a memoria. De meg o nem ismeri be hogy beteg es nem megy orvoahoz addig semmit sem tehetek.

Sajnos munkaja nincs, az utobbi fel evben 3 helyrol kuldtek el (mindenki hibas csak o nem) 2 diplomaja van es 2 fels.fok angol nemet nyelv.vizsga.

2014. okt. 2. 14:39
 29/37 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem aki ilyen beteg,ahhoz szeretettel kell közeledni,ha szereted próbáld benne tudasítani hogy beteg és kezelésre van szüksége,de ne kiabálva mond neki hogy beteg vagy takarodó orvoshoz.Érezze hogy szereted!Hidd el türelemmel,szeretettel többre mész!
2014. okt. 2. 14:44
 30/37 anonim ***** válasza:
Nem csak orvossal lehet kezelni a memoriaproblemakat. Lehet pl memoryt jatszani, verset tanulni, szolancot csnalni. Eszre sem veszi es gyakorol.
2014. okt. 2. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!