Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem reggeltől estig dolgozik! Meddig fogom ezt bírni?
Ha nem akarja otthagyni a munkahelyét, nem tudod rá kényszeríteni. Más lehetőségek után kell néznetek. Ahogy írod, nem álltok olyan rosszul anyagilag. Én fogadnék takarítónőt, olyan segítséget, aki rendbe teszi az udvart, a lakást. Manapság nem nehéz ilyet találni.
Másrészt nem főznék otthon, hanem rendelném a kaját. Nem tudom mekkorák a gyereke, de vinném őket oviba, a beteg kicsit foglalkoztatóba, ahol a betegségének megfelelően fejlesztik.
De ha ilyen nincs a közelben, akkor az is segítség, ha a két kicsi már óvodás.
Ezek mellett talán több időd jut a vállalkozásra, ami ha igazán befut és megfelelően stabil, a férjed is belátja, hogy érdemesebb felmondani és a vállalkozásba fektetni az energiát.
Eleve nem kellett volna harom gyereket bevállalni, plane ha az elso nem egészséges.
Nem egy épeszű gondolat, hogy a ferjed mondjon fel, miből élnétek?
Idén márciusban adtak csak diagnózist a gyermekünknek, pedig vittem orvostól orvosig, mindenhol azt mondták, hogy van egy kis lemaradás, d nem komoly hamar befogja hozni!!!
Jah és azt mondták ne aggódjak csak el lett rontva azért ilyen eleven. Az addigi összes papíron az áll, hogy megkésett beszédfejlődés. Komplett hülyének néztek minden hol minden orvos, hogy mért vittem vizsgálatra a gyerekemet mert semmi gond nincs, a végén mérgembe már elvittem Pestre most márciusban és egyből meg is mondták, hogy nagy a baj. Ekkor már rég meg volt a másik két gyerek, akikkel semmi gond nincs okosak értelmesek, és mellettük aztán tényleg mindent meglehetne csinálni gond nélkül, sőt még segítenek is.
A beteg gyereknek irass fel valamilyen altatót.
Vond be a nagymamákat, kérj tőlük segítséget!
Fogadj takarítónőt, kertészt!
És ellenőrizd le, hogy valóban a túlórák miatt elfoglalt mindig a férjed, nem lehetetlen, hogy összejött valakivel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!