Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem reggeltől estig dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem reggeltől estig dolgozik! Meddig fogom ezt bírni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem magamat, mint egy 3 gyermekes egyedülálló anyuka, akinek mindent egymagának kell megoldani, mindenhol 100%-ban helyt állni. Teljesen ki vagyok merülve! Segítségem nincs! Gyermekek kicsik, a legnagyobb is csak 5 éves lesz, sajnos ő halmozottan értelmi fogyatékos és gyermekkori autista, 1 ember folyamatos állandó felügyeletét igényli egy pillanatra sem szabad félre nézni mellőle. Nagyon durva dühkitörései is vannak, és ami legszörnyűbb súlyos alvásgondjai, hajnali egyig nem alszik el fél hatkor kel, egész nap nem alszik, egy pillanatra sem áll meg. Családi házban lakunk egy kisvárosban, hatalmas az udvar 3000négyzetméteres, egyszerűen katasztrófa már ahogy kinéz, férjem hajnalba megy dolgozni öt óra után, és csak délután fél hatkor ér haza jó esetben, de van, hogy csak fél nyolckor, de tegnap fél 10 kor, egyszerűen viszi a munkahely akár az ország másik felébe is, most is éppen tőlünk 300km-re van, alig látom. Valamikor késő este jön haza. Semmire sincs ideje, a felettese nincs tekintettel a beteg gyerekünkre, közvetlen főnökei pedig nem tudják, hogy mekkora baj, van sőt azt sem, hogy baj van, hétvégéje szabad, de akkor meg annyira kimerült, hogy azért nem csinál semmit, fát is én rendeltem meg két teherautóval, más az összevágást is elintéztem, miközben erdőnk van, de nincs ideje kitermelni. Van egy vállalkozásunk is már 3 éve, nem megy rosszul, ez is teljesen a nyakamba szállt, már a csomagolásokat is én csinálom, miközben nehezebbek a termékek, mint én magam, mostanában hajnali kettőkor esek be az ágyba! Kértem a férjemet, hogy mondjon fel a munkahelyén mert ennek így nincs értelme, ki van ő is merülve, már folyton veszekszünk, már a gyerekekhez sincs türelme, túl fáradt, meg tudnánk élni úgy is, de nem meri ott hagyni az állását, a 3 gyermek utáni adókedvezménnyel keres 150.000Ft-ot csupán. Nem lennének gondjaink. Egyszerűen nem látom benne az ambiciót, én teljesen más vagyok a jég hátán is megélek, szeretem ezt a vállalkozást csinálni, még ha fárasztó is. Látom az ismeretségi köreimben a férjeket családapákat akik szintén ezzel foglalkoznak, milyen rátermettek, eltartják az egész családjukat egy maguk nem is akár hogy. Ő sem lenne így kimerülve, nem kellene megszakadnia. Hibába próbálok vele beszélni hajthatatlan. Ha minden így marad komolyan mondom ideg összeroppanást kapok! 25N

2014. okt. 1. 07:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
75%

Takarítónő, 1 alkalmazott a vállalkozásba és hétköznapokon esetleg bentlakásos intézmény a beteg gyereknek. Ha fejlesztésre szorul neki is jobb lenne, mert idő hiányában nyilván ti sem tudtok vele eleget foglalkozni.

Annak meg nyilván oka van, amiért a férjed nem akarja feladni az állást, ha a vállalkozásotokkal akár 1 nap alatt is megkeresi azt az összeget. Érdemes lenne átbeszélni a problémáitokat.

2014. okt. 1. 09:53
 22/41 anonim ***** válasza:
58%

Látom sokaknak nem megy a szöveg értelmezés, hisz leírta a kérdező, hogy csak idén tavasszal derült ki a betegsége a gyereknek, s akkor már meg voltak a picik... aki meg azt írta, hogy "nyakatokba szakadt egy fogyatékos" hát... gratulálok , mekkora egy tuskó vagy! kívánom, hogy sose szorulj mások segítségére, s ha mégis, ők is így vélekedjenek.... miért ne nevelhetnének fiatalon 3 gyermeket, nem a semmire szülte őket, jól élnek... dolgoznak , nem kell irigykedni! Az meg nem magyarázat, hogy a férj menekül... szerintem a kérdező is menekülne, de nem teheti meg, mert egy Anya ilyet nem tesz, szóval ezzel ne mentsük már fel a férjet könyörgöm!

A megoldás tényleg a segítség felfogadása lehet kedves kérdező, nagyon erős nő vagy, és tiszteletreméltó amit véghez viszel!

2014. okt. 1. 09:54
 23/41 anonim ***** válasza:
65%
Tudom, hogy most rettentő csúnyán le eszek pontozva... De szerintem kéne keresni, valami bentlakásos intézményt, ahonnan hétvégén elhozhatjátok a nagyot meg ilyesmik... Mert ezzel a másik 2 gyerek életét is tönkre teszed, meg a sajátod és a férjedét is... ha ilyen "erősen" beteg akkor egy idő után egyébként se leszel hozzá elég egyedül.
2014. okt. 1. 12:32
 24/41 anonim ***** válasza:
5%

Nem olvastam el a válaszokat, de egy kérdésem van csupán: MI A BÜDÖS FENÉNEK vállaltatok 3 gyereket úgy, hogy az első súlyos beteg és folYamatos törődést igényel és az anyagi körülmények sem adottak?????! ??!!!!!?!!!!

Az ilyen szülőktől venném el a gyerekeket, de sürgősen.

2014. okt. 1. 12:37
 25/41 anonim ***** válasza:
63%
Írta a kérdező, hogy elég későn derült ki, hogy komoly gondok vannak az 5 évessel. Szerintem is egy bentlakásos intézmény kellene neki, durván hangzik ez, de a két másik gyereknek is szüksége van a törődésre, figyelemre.
2014. okt. 1. 12:49
 26/41 A kérdező kommentje:
Nem adottak az anyagi körülmények????? Ki írt olyat??? Egy darab hitelünk sincs sehová, saját 147 négyzetméteres szép kis családi házunk van, két személyautó és egy kisbusz. van megtakarított pénzünk és mindenünk meg van az ég világon nincsenek anyagi gondjaink!!! Hát ha ezek a körülmények nem adottak akkor mi???
2014. okt. 1. 13:59
 27/41 anonim ***** válasza:
90%

A bentlakásos intézmény dolgára is térj ki kérdező...

Egyébként szerintem is van benne valami, hogy a férjed menekül otthonról.

2014. okt. 1. 14:05
 28/41 anonim ***** válasza:
25%
Ne törődj velük kedves kérdező, irigyek , mert nekik fele ennyi akaraterejük, munkakedvük nincs, könnyebb lehurrogni...! Én írtam is korábban, hogy te egy nagyon erős asszonyka vagy, ne keseredj el! Tudod nem tudhatom, valóban menekülni akar-e a férjed, lehet nem ilyen életet képzelt, sok neki... de ez a különbség apa és anya között... ő menekülhet , te sosem tennél ilyet!
2014. okt. 1. 14:28
 29/41 anonim ***** válasza:
45%
Igen rettentő irigyek vagyunk, hogy van neki egy fogyatékos gyermeke (amiről természetesen nem tehet félre értés ne essék) + 2 másik akikkel törődni kell, mind ezt egyedül, mert a férje alig van otthon. Ez aztán okod ad az irigységre huh...
2014. okt. 1. 14:32
 30/41 A kérdező kommentje:

Van Intézmény a városunkba, de iskolás kortól az még 2 év!beszélgettünk már róla, de a férjem hallani sem akar arról, hogy hétköznap bent lakjon és csak hétvégén jöjjön haza. De nem vetette el telkesen az ötletet, még bízik a legjobbakban, hogy könnyebb lesz vele.

A férjem nem akar menekülni itthonról nagyon családcentrikus a gyerekei a mindenei, ő fürdeti őket minden este és ő fekteti le őket, mesét is olvas mindig, ha hazajön akkor is a gyerekekkel foglalkozik, és hétvégén is, amúgy nem jár el sehová, nem is volt rá soha jellemző, ha megyünk akkor együtt, hétvégén mindig itthon van akkor nem kell dolgoznia, velem is figyelmes minden reggel kávéval ébreszt. Sőt a házimunkába is besegít ha van ideje. Csak az a baj, hogy sokat kell dolgoznia, egyébként lehetett volna neki egy másik munkahely ahol műszakot kellett volna vállalnia,de nem vállalta el, 30 km-re van, ott kétszázezer forinttal többet keresett volna, azt mondta. Olyan, mintha leragadt volna itt, és nem merne lépni semerre sem, szerintem fél, hogy nem válna be. Csak nem mondja! Bár én mindig mondom neki, hogy jó szakember. 15 éve dolgozik ugyan ott.

2014. okt. 1. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!