Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem reggeltől estig dolgozik! Meddig fogom ezt bírni?
Takarítónő, 1 alkalmazott a vállalkozásba és hétköznapokon esetleg bentlakásos intézmény a beteg gyereknek. Ha fejlesztésre szorul neki is jobb lenne, mert idő hiányában nyilván ti sem tudtok vele eleget foglalkozni.
Annak meg nyilván oka van, amiért a férjed nem akarja feladni az állást, ha a vállalkozásotokkal akár 1 nap alatt is megkeresi azt az összeget. Érdemes lenne átbeszélni a problémáitokat.
Látom sokaknak nem megy a szöveg értelmezés, hisz leírta a kérdező, hogy csak idén tavasszal derült ki a betegsége a gyereknek, s akkor már meg voltak a picik... aki meg azt írta, hogy "nyakatokba szakadt egy fogyatékos" hát... gratulálok , mekkora egy tuskó vagy! kívánom, hogy sose szorulj mások segítségére, s ha mégis, ők is így vélekedjenek.... miért ne nevelhetnének fiatalon 3 gyermeket, nem a semmire szülte őket, jól élnek... dolgoznak , nem kell irigykedni! Az meg nem magyarázat, hogy a férj menekül... szerintem a kérdező is menekülne, de nem teheti meg, mert egy Anya ilyet nem tesz, szóval ezzel ne mentsük már fel a férjet könyörgöm!
A megoldás tényleg a segítség felfogadása lehet kedves kérdező, nagyon erős nő vagy, és tiszteletreméltó amit véghez viszel!
Nem olvastam el a válaszokat, de egy kérdésem van csupán: MI A BÜDÖS FENÉNEK vállaltatok 3 gyereket úgy, hogy az első súlyos beteg és folYamatos törődést igényel és az anyagi körülmények sem adottak?????! ??!!!!!?!!!!
Az ilyen szülőktől venném el a gyerekeket, de sürgősen.
A bentlakásos intézmény dolgára is térj ki kérdező...
Egyébként szerintem is van benne valami, hogy a férjed menekül otthonról.
Van Intézmény a városunkba, de iskolás kortól az még 2 év!beszélgettünk már róla, de a férjem hallani sem akar arról, hogy hétköznap bent lakjon és csak hétvégén jöjjön haza. De nem vetette el telkesen az ötletet, még bízik a legjobbakban, hogy könnyebb lesz vele.
A férjem nem akar menekülni itthonról nagyon családcentrikus a gyerekei a mindenei, ő fürdeti őket minden este és ő fekteti le őket, mesét is olvas mindig, ha hazajön akkor is a gyerekekkel foglalkozik, és hétvégén is, amúgy nem jár el sehová, nem is volt rá soha jellemző, ha megyünk akkor együtt, hétvégén mindig itthon van akkor nem kell dolgoznia, velem is figyelmes minden reggel kávéval ébreszt. Sőt a házimunkába is besegít ha van ideje. Csak az a baj, hogy sokat kell dolgoznia, egyébként lehetett volna neki egy másik munkahely ahol műszakot kellett volna vállalnia,de nem vállalta el, 30 km-re van, ott kétszázezer forinttal többet keresett volna, azt mondta. Olyan, mintha leragadt volna itt, és nem merne lépni semerre sem, szerintem fél, hogy nem válna be. Csak nem mondja! Bár én mindig mondom neki, hogy jó szakember. 15 éve dolgozik ugyan ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!