Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a férjem?
"A férjem viszont újabban munkahelyi partykra jár, és miután hazajön ecsetelgeti nekem, hogy a csajokkal összetapadva táncolt, meg, hogy milyen jó csajok a kolléganők, miattuk érdemes buliba járni, stb. és milyen jól érzi magát, máskor is menni fog"
ecsetelgeti neked, hogy a csajokkal összetapadva táncol -persze, mert a férfiak mér csak olyan ecsetelgetősek, ha ilyet csinálnak
Nekem meg GYANÚS, hogy kitaláltad ezt az egészet,te unatkozó 3,14csa.
:D nem mondod, hogy ecsetelgeti hogy "összetapadva táncolt"- már megbocsáss, de nem hihető!
Mondtad volna, hogy ezt kinyomoztad, vagy hogy ezt álmodtad.
Az én párom mostanában belép a lakásba, megérzi a parfümszagot és megkérdezi, hogy kinek fújtam le magam és hol voltam amíg ő nem volt itthon.
Viszont sose mondana nekem olyat hogy ez milyen jó csaj meg azzal milyen jót bulizott, nélkülem nem is megy el bulizni. Szóval neked rosszabb a helyzeted...
Arra kellett rádöbbennem, hogy a munkám és a háztartás elszívta minden energiámat, bár gyerekünk nincsen, de azért egy új munkahely eléggé sok energiát követel meg.
Nem foglalkoztam a lelki világával, sajnos elhanyagoltam őt. Ő nem keresett hálistennek más elfoglaltságot, de nagyon sokat veszekedett velem, azt hitte megcsalom, sokszor depis volt.
Szóval mostmár odafigyelek és törődök vele, nem csak magammal.
Be kell neki bizonyítanod, hogy magadon és a gyereken kívül neked ő is fontos, ugyanúgy szereted és hiányzik neked ha nimcs otthon. Ha magadat nem hanyagoltad el ennyi teendő mellett akkor őt sem kéne.
Hogy miért mondogat neked ilyeneket azt nem tudom, de nem szép dolog tőle. Mondjuk nem biztos hogy tényleg igaz, lehet hogy csak így akarja kivívni a figyelmedet.
nem tudhatom mi lehet a hatterben, de valoban megeshet a amit fentebb irtak, es mar becsajozott, a feltekenyseggel probalja terelni a gyanut magarol.
Emelett meg lehet oka pl. hogy nem erzi magat biztosan a kapcsolatban, es igy akar feltekennye tenni, biztositani magat arrol hogy kell neked (barom egy logika az ilyen mondjuk), lehet h "szerinte" nem foglalkozol vele eleget, (mert ki tudhatja hogy miket muvelsz amig nem lat, az is lehet hogy tudat alatt a gyerekre feltekeny, amit persze soha nem vallana be (bar, ki tudja)).
mindenkeppen atbeszelnem vele a dolgot mert ez igy nem allapot. a szememben az ilyen az valook lenne.
A gyerek elott is ilyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!