Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a férjem?
vagy csak szimplan megbanta a gyereket es valahogy szabadulni akar. kivalo urugy lenne ha teged hutlenkedesen kapna, vagy addig szekirozna amig te hagynad el ot.
szanalom, peklapattal paskolgatnam az ilyet
Én is arra gondoltam, amire a 12. válaszoló.
Azzal kiegészíteném, hogy előfordulhat, hogy megcsalt, de valahogy téged akar beletaszítani a megcsalásba és téged akar rajtakapni, mert vagy bűntudata van hogy megcsalt, de így kvittek lennétek, vagy ez ürügy lenne (leginkább a barátok és család szemébe) hogy elhagyjon, és a te hibád legyen.
Én leülnék vele megbeszélni, és ha nem sikerül 2-3 alkalom után se a javulás, vagy a beszélgetés, akkor felhoznám a válást.
Kedves 12 és 14!
Ez is megfordult a fejemben. Nagyon sokat beszélgettünk már korábban, túl is beszéltük a dolgokat. Csinált egy hatalmas baromságot néhány hónapja, amivel bajba sodorta volna a mi családunkat is és a szüleit is. Ezzel kapcsolatban felmerült, hogy van valakije. Amikor felelősségre vontam,hogy megcsalt, akkor még ő sértődött meg és közölte, hogy elhagy az önérzete miatt, nem egy nő miatt. Akkor is megvádolt, hogy biztos én csalom meg csak azzal takarózom, hogy őt gyanúsítom. Na de ha elhagyna, akkor kiderülne, hogy mekkora marhaságot csinált. Hogy mi volt ez, az most lényegtelen. Ha én csalnám meg és rajtakapna, nyilván az egy ürügy lehetne, de akkor is kiderülne a marhasága.... szóval nem tudom...
Sajnos nekem is az jutott először eszembe, hogy megcsal.
Lehet így akar terelni, de még az is lehet, hogy komolyan féltékeny... amit szabad jupiternek, ugyebár...
főlega kiegészítésed után, hajmeresztően egyezik a helyzet a korábbi, szintén megcsalás-gyanús esettel.
Hogy miért áradozik ennyit a kolléganőiről? Lehet ez is szimpla terelés.
Gyakorlatilag ezzel akarja jelezni, hogy ő milyen rendes, mert micsoda nők veszik körül, és ő mégis hozzád jön haza.
Valóban idióta logika, kissé túlzásba viszi.
Persze, lehet elhanyagoltság is, de normális férfi olyankor nem kőbunkóba megy át.
Csak egy kérdés... nem bántásból, csak már nagyon piszkálja a csőrömet.
Hogy a francba lehet, hogy nőként van legalább 5 jó férfi barátom, akik egészen jól néznek ki, rendesek, egyetemre járnak vagy már épp tanárok, és a fél karjukat odaadnák ha lenne barátnőjük, de sorban kapják az elutasítást... az ilyen bunkóknak meg család jut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!