Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak a férfiak, ha látják, hogy világszerte tönkreteszik őket az exfeleségek?
A napokban öngyilkos Robin Willamset volt nejeinek pénzügyi követelései vágták padlóra anyailag, ezáltal persze lelkileg is (depressziós lett; el akart költözni, mert úgy vélte, már nem tudja fenntartani régi házát). Az "igazságszolgáltatás" állandóan a nőknek kedvez, törvényesen megtizedelhetik a férfiak vagyonát, nagyrészt emiatt férfi a hajléktalanok túlnyomó többsége. A nők elviszik a házat, az autót, a pénzt.
Férfiak, minek házasodtok?
66:
Az nem a házasság intézményének a hibája, hogy a férjed eny lusta nyomorult volt, hanem a te hibád hogy ilyen embert választottál... és miért is maradtál vele hat évig ha ilyen?
Egyébként meg aki annyira buta és gyenge férfi, hogy be lehet hálózni, az meg is érdemli....
Mr King :D
"Egyébként meg aki annyira buta és gyenge férfi, hogy be lehet hálózni, az meg is érdemli"
:D Látom magam előtt azt a fordított helyzetet, amikor a nő szerenádozik a férfi ablaka alatt, vesz neki virágot, hívja el mindenféle helyekre; a férfi meg mindig vonakodva válaszol, hogy "Ahh nem is tudom, ahogy akarom-e :/ " XDDD
De végül sikerült behálózni, és ez a lényeg.
(Nagyon zárójelben: Mi nők sokat kapjuk meg, hogy folyton válni akarunk, de amikor egy nő évekig próbálja megmenteni a házasságát, és együtt él egy hulladék emberrel, akkor ő nyilván egy idióta... Köszönjük XD)
Mondanám én tiszta szívvel, hogy igazatok van, és a házasság rossz, de sajnos a világban vannak még igazi férfiak, akik képesek társas életre, és lássatok csodát: velük JÓ együtt élni.
Ha egy nő egy FÉRFIVAL van, akkor nem gondolkozik azon, hogy mikor fogja kidobni, szóval ajánlom a ti esetetekben az önképzést, ha nem aktok örökké egyedül lenni. (Biztos vannak ilyen youtube videók: "How to be a real man" sok sikert ;) )
Nem tudom mi ez a királyi többes:) én nem vagyok férfi, és szerencsére olyan férfival élek házasságban, akivel szintén jó élni:) ritka példánya ő a rendes férfiaknak:)
Csak vannak pasik akik nem látnak a szemüktől, és bármint benyelnek egyes nőktől....ha ennyire rossz emberismerők akkor védjék be a vagyonukat, aki meg nem ír alá házassági szerződést, azt nem kell elvenni és meg van oldva a probléma:)
A nő csak olyasmit tud elvinni váláskor amit hagynak neki...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!