Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az anyagi különbségek tönkrete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyagi különbségek tönkreteszik a házasságot?

Figyelt kérdés

Ha a nő többet keres mint a férfi, akkor a nőnek nem szabad megengednie maguknak a drága dolgokat, hogy a férfi ne szenvedjen?

Pl. utazás, szebb ház, stb.

Ebben az esetben a férfi szereti a munkáját, a nő sem szeretné, hogy váltson, de a fizetés nem sok.

A nő jóval többet keres, így nincsenek anyagi problémák, a nőt sem zavarja, hogy a férje kevesebbet keres, de a férfit bántja, hogy nem tud megvenni dolgokat a nőnek, hogy nem tud olyan arányban beszállni a dolgokba.

Mi ilyenkor a teendő? A nő üljön a hátsóján? Vagy hagyja, hogy férfi feladja az imádott munkáját a pénzért, akkor is, ha nincs rá szükségük?

Most akkor a nők az anyagiasak, vagy nem működik a kapcsolat, ha nincs egyensúly?

2013. dec. 27. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem működhet! Csak a nő ne éreztesse, hogy most ő a dominánsabb emiatt, hogy ő a családfenntartó inkább! A férfinek pedig nem árt legyezgetni a hiúságát, és éreztetni vele, hogy igenis ő a védelmező, és mekkora szükség van rá, megdicsérni! Egy jól működő kapcsolatban ez nem kellene, hogy gondot okozzon!
2013. dec. 27. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy jön ehhez az, hogy a nők az anyagiasak? Amit leírtál helyzetet, abban miért a nő az anyagias? Azért mert eltartja a férjét meg a családot? Az anyagias egy kicsit mást jelent.....
2013. dec. 27. 22:36
 3/14 Jégtánc ***** válasza:
100%
Sogórnőm és férje így élnek ,sogórnőm többszörösét keresi mint a férj,de nincs ilyen gondjuk.Közös kassza van,nagyobb kiadásokat megbeszélik.Majd 20 éve vannak együtt,két gyermekkel.Ha egy férfinak egészséges önbizalma,önképe van akkor nincs gond.
2013. dec. 27. 22:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
En sosem ertettem azokat a hazassagokat, ahol nincs anyagi kozosseg is. Ami azt jelenti, hogy minden penz kozos es nem szamolgatjuk, hogy ki mennyit keres. Anyagias kapcsolatban sosem elnek, marpedig ez az, amit leirtal kedves Kerdezo.
2013. dec. 27. 22:42
 5/14 anonim válasza:

1, próbáld visszább venni a kevésbé fontos dolgok iránti érdeklődésed. Így talán csökkented azoknak az eseteknek az előfordulását, melyben a csávó kényelmetlenül érezheti magát. ez ketrecnek tűnhet a nő számára, de akármilyen jó a fizu, egykis spórolás, pénzmegtakarítás mindenkinek jól jöhet később bármire. (főleg ha eljuttok a gyerekig)

2, anyagias világban élünk de a férfi nem csak pénzzel való beszállással/ ellensúlyozással tarthatja fennt a szeretet kimutatását. erre emlékeztetni kell őt is. (habár ha a férfi a tehetősebb úgy kicsit könnyebb a dolog :D, de ígyis van remény ötleteléshez)

3, Ez nem csak a te problémád. a férfié is. és egy kapcsolatban olykor áldozatokat kell hozni. ez esetben a férfi egójából kéne visszavenni, és az esetleges lelkifurdalásoktól mentessé kell válnia ezügyben.

[4, ha egy csinos, tehetős 20-30 év közötti csajszi alacsonyabb jövedelemmel rendelkező urat keres, én ittvagyok :) , engem nem zavarna a különbség :) ]

2013. dec. 27. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Nalunk nem mukodott, pedig nem ereztettem vele, o rinyalt allandoan emiatt. Regen ugy voltam vele, hogy nem a penz adja az emberek erteket, nem szamit mije van valakinek, most meg ugy, hogy meg egy csorot nem fogok kistafirungozni az uj csajanak. Elegem lett abbol, hogy allandoan a lelkivilagaval kellett foglalkozni, ahelyett hogy elveztuk volna amink volt. Persze valaskor nyujtotta volna a markat es vitt volna mindent amibe egy fillert se rakott, meg azt is ami a hazassag elott mar meg volt nekem.
2013. dec. 27. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
4:ahhoz ket ember kell,hiaba a no tapintata, ha a ferfi allandoan azon rinyal, hogy a nonek tobb a fizetese,van sajat lakasa,ahelyett, hogy orulne, hogy nem kell alberletet fizetni.
2013. dec. 27. 23:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha kompromisszumképes mindkét fél, akkor működhet.

Bár ebben az esetben, ha a nő megteheti, hogy kifizeti a minőségibb dolgokat, akkor nem értem, miért kellene a férfiúi hiúságot legyezgetni, inkább a férfinek kellene belátni, hogy attól, hogy a nő fizet, ő nem lesz férfiatlanabb. Nyilván a nagyon luxus igényekből érdemes lefaragni, de a szebb ház meg az, hogy ne csak a Balatonra menjenek el nyaralni, sztem nem az ördögtől való.

2013. dec. 27. 23:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Pl. utazás, szebb ház, stb. "

Miért külön akar utazni a nő meg külön házban akar lakni házasként?

Házasságban mindegy ki mennyit keres úgyis közös.

2013. dec. 27. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
7-es, teljesen egyetértek veled, elég, ha csak az egyik fél anyagias. 4-es voltam
2013. dec. 28. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!