Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyagi különbségek tönkreteszik a házasságot?
Ha a nő többet keres mint a férfi, akkor a nőnek nem szabad megengednie maguknak a drága dolgokat, hogy a férfi ne szenvedjen?
Pl. utazás, szebb ház, stb.
Ebben az esetben a férfi szereti a munkáját, a nő sem szeretné, hogy váltson, de a fizetés nem sok.
A nő jóval többet keres, így nincsenek anyagi problémák, a nőt sem zavarja, hogy a férje kevesebbet keres, de a férfit bántja, hogy nem tud megvenni dolgokat a nőnek, hogy nem tud olyan arányban beszállni a dolgokba.
Mi ilyenkor a teendő? A nő üljön a hátsóján? Vagy hagyja, hogy férfi feladja az imádott munkáját a pénzért, akkor is, ha nincs rá szükségük?
Most akkor a nők az anyagiasak, vagy nem működik a kapcsolat, ha nincs egyensúly?
1, próbáld visszább venni a kevésbé fontos dolgok iránti érdeklődésed. Így talán csökkented azoknak az eseteknek az előfordulását, melyben a csávó kényelmetlenül érezheti magát. ez ketrecnek tűnhet a nő számára, de akármilyen jó a fizu, egykis spórolás, pénzmegtakarítás mindenkinek jól jöhet később bármire. (főleg ha eljuttok a gyerekig)
2, anyagias világban élünk de a férfi nem csak pénzzel való beszállással/ ellensúlyozással tarthatja fennt a szeretet kimutatását. erre emlékeztetni kell őt is. (habár ha a férfi a tehetősebb úgy kicsit könnyebb a dolog :D, de ígyis van remény ötleteléshez)
3, Ez nem csak a te problémád. a férfié is. és egy kapcsolatban olykor áldozatokat kell hozni. ez esetben a férfi egójából kéne visszavenni, és az esetleges lelkifurdalásoktól mentessé kell válnia ezügyben.
[4, ha egy csinos, tehetős 20-30 év közötti csajszi alacsonyabb jövedelemmel rendelkező urat keres, én ittvagyok :) , engem nem zavarna a különbség :) ]
Ha kompromisszumképes mindkét fél, akkor működhet.
Bár ebben az esetben, ha a nő megteheti, hogy kifizeti a minőségibb dolgokat, akkor nem értem, miért kellene a férfiúi hiúságot legyezgetni, inkább a férfinek kellene belátni, hogy attól, hogy a nő fizet, ő nem lesz férfiatlanabb. Nyilván a nagyon luxus igényekből érdemes lefaragni, de a szebb ház meg az, hogy ne csak a Balatonra menjenek el nyaralni, sztem nem az ördögtől való.
"Pl. utazás, szebb ház, stb. "
Miért külön akar utazni a nő meg külön házban akar lakni házasként?
Házasságban mindegy ki mennyit keres úgyis közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!