Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az anyagi különbségek tönkrete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyagi különbségek tönkreteszik a házasságot?

Figyelt kérdés

Ha a nő többet keres mint a férfi, akkor a nőnek nem szabad megengednie maguknak a drága dolgokat, hogy a férfi ne szenvedjen?

Pl. utazás, szebb ház, stb.

Ebben az esetben a férfi szereti a munkáját, a nő sem szeretné, hogy váltson, de a fizetés nem sok.

A nő jóval többet keres, így nincsenek anyagi problémák, a nőt sem zavarja, hogy a férje kevesebbet keres, de a férfit bántja, hogy nem tud megvenni dolgokat a nőnek, hogy nem tud olyan arányban beszállni a dolgokba.

Mi ilyenkor a teendő? A nő üljön a hátsóján? Vagy hagyja, hogy férfi feladja az imádott munkáját a pénzért, akkor is, ha nincs rá szükségük?

Most akkor a nők az anyagiasak, vagy nem működik a kapcsolat, ha nincs egyensúly?

2013. dec. 27. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor, ha a férfinek problémája van ezzel.

Nekem is volt ilyen párkapcsolatom, végül nem mentem hozzá, sőt szakítottunk. Egyszerűen nem bírta elviselni a tényt, hogy több pénzt hozok haza, mint ő. Úgy érezte, ettől elveszíti a férfiasságát, és folyamatosan kompenzálni próbálta. Például bármiről beszéltünk, mindig mindent jobban tudott (mert hát őőőő a férfi...), sajnos társaságban is, többször hozott kellemetlen helyzetbe. Ha vettem magamnak egy új ruhát, már húzta a száját.

Nem is bírtam hosszútávon.

2013. dec. 28. 08:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha házasok lesznek megszűnik az anyagi különbség: ha pl. a nő keresett havi 200-at, a pasi havi 90-et, akkor a házasságban együtt keresnek 290-et. Együtt, kettőjüknek. Nem értem hol van akkor a különbség...
2013. dec. 28. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
ott, hogy a pasi folyamatosan rinyal, hogy a felesegenek tobb a fizetese,o nem er semmit, o egy senki,a felesege meg majd ugyis megcsalja egy jobb pasival,majd hogy bizonygassa maganak milyen ferfi is o, jobbra-balra felrekefel.
2013. dec. 28. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:

"Miért külön akar utazni a nő meg külön házban akar lakni házasként?"

Le leszek pontozva, de szerintem arra gondol a kérdező, hogy pl. egyik fél jól keres, egész más színvonalú dolgokra vágyhatna és engedhetne meg magának, de mivel a másik fél rosszul keres, úgymond a jól kereső viszi a hátán mindenhova. Pl. egy 500 ezres Maldív szigeteki nyaralás egy 300 ezret kereső nőnek nem sok. Viszont mondjuk egy 90 ezret kereső férfi a párja, akkor elég nyilvánvaló, hogy közös kassza ide vagy oda, kinek kell megdolgozni érte? Akkor már mindjárt egy milliót kell a nyaralásra fizetni, meg még a kiadás is több lesz, mert értelemszerűen több megy majd étteremre stb.

Ugyanez a megélhetéssel mindennel kapcsolatban is, vagy vissza fogja a kerest kereső, vagy cipeli magával. Persze, közös kassza, nem így áll hozzá az ember, nem szép dolog, akkor ez nem is szerelem, meg szeretik egymást stb. de ez egyszerűen tény.

Fordított felállásban is így működik, de gondolom azt jobban beveszi az ember gyomra, mivel évszázadok óta természetes.

Szerintem nem szemetek meg idióták, akiknél ebből gond lesz, egyszerűen a férfit nyomaszthatja a helyzet, a nőt meg rosszabb pillanatában bosszanthatja, hogy micsoda férfit talált, egyedül jobban tudna haladni, jobb lenne egy hasonló szinten lévőt találni. Főleg, hogy a nőre még rá fog hárulni a terhesség, szülés, gyerekek stb. és elég kellemetlen ebbe belegondolni, hogy még többet fog a hátán cipleni a jövőben.

2013. dec. 28. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!